Δημοπρατήσεις έργων 1,4 εκατ. ευρώ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Δημοπρατήσεις έργων 1,4 εκατ. ευρώ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Στη δημοπράτηση δύο έργων προϋπολογισμού 1.401.000 ευρώ προχωρά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, για τα έργα «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγίας Παρασκευής» και «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών».

Τα τεύχη δημοπράτησης των διαγωνισμών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και η ημερομηνία διεξαγωγής των δημοπρασιών είναι η 29η Αυγούστου για το έργο ρυμοτομήσεων και η 5η Σεπτεμβρίου για το έργο διανοίξεων οδών στα Πευκάκια.

Το έργο «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγίας Παρασκευής» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ αφορά, σύμφωνα με τον Δήμο, 21 οδούς. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής βάσει προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και την περιφερειάρχη Αττικής.

Το έργο «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών» ύψους 401.328 ευρώ γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου και αφορά την ολοκλήρωση του έργου της «Βιοκλιματικής ανάπλασης».

Μέσω ανακοίνωσης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής συγχαίρει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για τη δημοπράτηση των έργων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet