Συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Αγώνα Δρόμου «UA RUN CITY CHALLENGE» στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Αγώνα Δρόμου «UA RUN CITY CHALLENGE» στην Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς και η Under Armour διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Αγώνα Δρόμου «UA RUN CITY CHALLENGE» που θα διεξαχθεί στην Κηφισιά, παρουσία όλων των χορηγών και εκπροσώπων αθλητών που συμβάλουν στη διοργάνωση.

Συνέντευξη Τύπου για το «UA RUN CITY CHALLENGE»

Ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αποδίδοντας μέρος των εσόδων στην AMKE «Άγγιγμα Ζωής».

H συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης 2).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, και ο διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς, Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Το «παρών» θα δώσει η πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού. Το «Άγγιγμα Ζωής» παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Η Under Armour θα διαθέσει μέρος των εσόδων της διοργάνωσης στο «Άγγιγμα Ζωής » συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση που ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα που πραγματοποίησε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργανώτρια εταιρεία θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής Sports Marketing, Γιάννης Σούμπασης.

Παρόντες στην εκδήλωση όμως θα είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Περικλής Ιακωβάκης, καθώς και η πρόεδρος Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα εν όψει του αγώνα.

Γενικός συντονιστής της εκδήλωσης, αλλά και της διοργάνωσης θα είναι ο διευθυντής της εταιρείας All About Running, Νίκος Πολιάς, η οποία επιμελείται τον αγώνα.

Η Under Armour επιβραβεύει τους δρομείς που θα επιλέξουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, προσφέροντας σε όλους με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους από τη στιγμή που θα τον παραλάβουν έκπτωση 20% στις αγορές τους στο κατάστημα Under Armour της Κηφισιάς. Η προσφορά θα ισχύει από 16 έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο, τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. και το Kids Run 1 χλμ. μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο underarmourrun.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet