Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 30 Αυγούστου
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης στις 30 Αυγούστου

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 στο δημαρχείο της πόλης (I. Ράλλη & Δημαρχείου 1).

Στην πρώτη, ειδική, συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 19:00, θα συζητηθεί το ακόλουθο θέμα:

  1. Αποδοχή παραίτησης – Εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθως, στις 20:00, θα ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην ημερήσια διάταξη της οποία θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση θέσεων απασχόλησης μαθητευόμενων και σπουδαστών των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ και των ΕΠΑ.Λ. και ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2017 – 2018.
  2. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
  3. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών για το δεύτερο τρίμηνο έτους 2017.
  4. Προσδιορισμός τιμών αποζημίωσης στις περιπτώσεις προσκυρώσεων και ρυμοτομούμενων εδαφικών εκτάσεων.
  5. Διαγραφή παιδιών από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2016-2017 ύστερα από αίτημα γονέων.
  6. Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών.
  7. Αντικατάσταση μελών Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
  8. Αντικατάσταση μελών Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
  9. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Kοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεταμόρφωσης – 1ο Δημοτικό Σχολείο.
  10. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Kοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεταμόρφωσης – 4ο Δημοτικό Σχολείο.
  11. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Kοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεταμόρφωσης – 5ο Δημοτικό Σχολείο.
  12. Ορισμός Υπευθύνου για την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Kοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεταμόρφωσης.
  13. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης.
  14. Επιστροφή χρημάτων στον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο «Δελφίνια» ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα.
  15. Διαγραφή της υπ΄ αριθμ. 4423/03-10-2012 παράβασης ΚΟΚ με όνομα οφειλέτη Δημήτριος Φούκας.
  16. Διαγραφή ποσού από βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 174 παρ. 1 εδάφιο δ του Δ. 3463/2006.
  17. Επιστροφή χρηματικού ποσού στην εταιρεία INTELLISOFT ΕΠΕ.
  18. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Μεταμόρφωσης και μετάβαση αντιπροσωπείας στο Θεματικό Συνέδριο: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας» που θα πραγματοποιηθεί στην Κόνιτσα στις 8-9 Σεπτεμβρίου 2017.
  19. Έγκριση συμμετοχής και μετάβασης των συνεργατών και υπαλλήλων του Δήμου Μεταμόρφωσης στη συνάντηση εργασίας του προγράμματος ACTIVAGE HORIZON 2020 στο Παρίσι, Γαλλία.
  20. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Μεταμόρφωσης και μετάβαση αντιπροσωπείας στη διημερίδα με θέμα: «Οι νομοθετικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και της πρόληψης» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2017.
  21. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο με θέμα: ACTIVAGE HORIZON 2020.
  22. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο με θέμα: «Οι νομοθετικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και της πρόληψης».
  23. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για συμμετοχή του Δήμου στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας».
  24. Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet