Τέλος στα φετινά ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Τέλος στα φετινά ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕΔ

Το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα των «μπλε»… εξανέμισε τις οποίες ελπίδες πρόκρισης είχαν στο Main Round του 7ου Προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Cup.

Κόντρα στους Πολωνούς, ο Γιάννης Μοστριός και οι παίκτες του -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου- τα πάλεψαν μέχρι τέλους, όμως η ισχυρή  Record Bielsko – Biala δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια. Μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές στην επανάληψη, φτάνοντας στην επικράτηση. Από την πλευρά του ο ΑΣΕΔ αμυντικά στάθηκε πολύ καλά μέσα στο παρκέ, όμως ήταν άτυχος επιθετικά, χάνοντας ευκαιρίες για να μπει για τα καλά στο παιχνίδι.

Γ. Μοστριός: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μοστριός, μιλώντας για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα επεσήμανε, μεταξύ άλλων:

«Δώσαμε ένα σπουδαίο αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και άτυχοι επιθετικά.

»Οι Πολωνοί είναι σαφώς ανώτεροι αντίπαλοι και άξιζαν την νίκη, αλλά το σκορ μας αδικεί. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, ήταν σπουδαίοι σήμερα παρά το ότι παίζαμε και με 3 τραυματίες.

»Τα παιδιά έχουν σταθεί στο ύψος τους και, δεδομένων των συνθηκών, έχουν κάνει δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Δυστυχώς μας έχει γυρίσει την πλάτη και η τύχη. Θα παίξουμε στο τελευταίο ματς για τη νίκη, έτσι και αλλιώς, παρότι ενδεχομένως να αγωνιστούμε με πολλές ελλείψεις και λίγες αλλαγές».

Ο Δούκας στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι το Σάββατο (26/08, 18:00) με αντίπαλο την IFA Champion (Βορ. Ιρλανδία), θα επιδιώξει να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης του νίκης που θα του επιτρέψει να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet