Αισιόδοξο ξεκίνημα του Πανερυθραϊκού παρά τους αγώνες – «φωτιά» που έχει μπροστά
Αθλητισμός

Αισιόδοξο ξεκίνημα του Πανερυθραϊκού παρά τους αγώνες – «φωτιά» που έχει μπροστά

Με όνειρα, πολλά χαμόγελα, εξαιρετικό κλίμα και κυρίως μπόλικη όρεξη για σκληρή δουλειά, ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, εν όψει της προσεχούς περιόδου 2017-2018. Περίοδος που θα είναι από τις δυσκολότερες και απαιτητικότερες των τελευταίων ετών, αφού ο φετινός Νότιος όμιλος της Β’ Εθνικής αναμένεται «φωτιά», με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και πολλές εξ αυτών να έχουν δημιουργήσει ρόστερ για τη διεκδίκηση της ανόδου, όπως αναφέρει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων στον λογαριασμό του στο facebook.

Ο Δημήτρης Χουχουλής και οι… παλιοί υποδέχθηκαν θερμά τους νέους παίκτες της ομάδας, καλωσορίζοντάς τους και κάνοντάς τους να αισθανθούν απ’ την πρώτη κιόλας μέρα… σαν στο σπίτι τους!

Πλην του κόουτς Χουχουλή και του προπονητικού τιμ, το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο διοικητικός διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης, ο οποίος προϋπάντησε παίκτες και προπονητές, εκπροσωπώντας τη διοίκηση στην «πρώτη» του Πανερυθραϊκού.

Στην καθιερωμένη ομιλία προς τους παίκτες, ο Δημήτρης Χουχουλής, αφού πρώτα τους καλωσόρισε, ευχήθηκε υγεία πάνω απ’ όλα για τη χρονιά που έρχεται, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες και εξήγησε ότι «το κύριο συστατικό βάσει του οποίου δημιουργήθηκε το φετινό ρόστερ είναι η διάθεση για σκληρή δουλειά, η καθημερινή βελτίωση ατομικά και ομαδικά, και μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας θα έχει δύσκολη «πρεμιέρα» στις 8/10, εντός έδρας, με τον Ιωνικό Νικαίας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση όχι μόνο της ανόδου, αλλά και του πρωταθλήματος.

Αλλά και γενικότερα σις πέντε πρώτες αγωνιστικές της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ο Δημήτρης Χουχουλής και οι παίκτες του θα έχουν μπροστά τους πρόγραμμα -«φωτιά», καθώς πέραν της εξαιρετικά δύσκολης πρεμιέρας με τον Ιωνικό, θα αντιμετωπίσουν ακόμη δύο εκ των διεκδικητών της ανόδου στην Α2. Τη 2η αγωνιστική τον Πανερυθραϊκό φιλοξενεί η Δάφνη Δαφνίου, ενώ την 5η θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ενδιάμεσα, η ομάδα θ’ αντιμετωπίσει δύο ιδιαίτερα υπολογίσιμους αντιπάλους, τον ιστορικό Τρίτωνα (3η αγ.) και το επικίνδυνο Κορωπί (4η αγ.).

Στο Κύπελλο Ελλάδος η ομάδα των  Βορείων θ’ αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανελευσινιακό, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου κι εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, θα βρεθεί απέναντι στο Μαρούσι και πάλι στο «Στ. Καλαϊτζής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet