Φινάλε με νίκη στο Uefa Futsal Cup για τον ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Φινάλε με νίκη στο Uefa Futsal Cup για τον ΑΣΕ Δούκα

Φινάλε με νίκη και 3η θέση για την ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα, στο Σβένμποργκ της Δανίας.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μοστριού, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του 7ου προκριματικού ομίλου Uefa Futsal Cup, επικράτησε με 6-2 της IFA Champion (Βορ. Ιρλανδία).

Με τέσσερα τέρματα του Βραζιλιάνου Πέτερσον, ένα του Ασημακόπουλου και ένα του Καραβίδα οι «μπλε» ολοκλήρωσαν με νικηφόρο αποτέλεσμα τις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μοστριος, μιλώντας για τη συνολική παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά, αλλά και το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, ανέφερε:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, μας βγήκε ίσως και κούραση, αλλά ήμασταν ουσιαστικοί και κάναμε γρήγορα γκολ. Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς, αλλά τακτικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε έλεγχο από την αρχή και νομίζω ότι πήραμε αυτό που μας αναλογούσε.

»Συνολικά επιστρέφουμε με μια πίκρα που δεν φτάσαμε πιο ψηλά σε αυτό το τουρνουά, μιας και παίξαμε σε όλα τα ματς καλά και μπορούσαμε να έχουμε διεκδικήσει ακόμα και την πρόκριση.

»Συγχαρητήρια στην ομάδα, ήταν όλοι πολύ καλοί και έδωσαν μεγάλο αγώνα για να είναι εδώ αυτές τις μέρες και να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στις εγχώριες διοργανώσεις και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet