Προσφυγή Ελ. Πετσατώδη και Γ. Μυλωνάκη για τον Ιόλα – Έκπληκτος ο δήμαρχος
Ποιότητα Ζωής

Προσφυγή Ελ. Πετσατώδη και Γ. Μυλωνάκη για τον Ιόλα – Έκπληκτος ο δήμαρχος

Την έκπληξή του εκφράζει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, για το γεγονός ότι -όπως αναφέρει- πλην του τέως δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και η πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελισάβετ Πετσατώση, καθώς και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, με σκοπό την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόκτηση του ακινήτου Ιόλα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δήλωσε:

«Η αγορά του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα αποτελούσε πάγιο διεκδικητικό αίτημα όλων των δημοτικών Αρχών, των πολιτών και των φορέων της Αγίας Παρασκευής για δεκαετίες. Το αίτημα αυτό ψηφίσθηκε, με ευρεία πλειοψηφία, στις 18.7.2017, με την υπ’ αριθμ. 237 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

»Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι εκτός του πρ. Δημάρχου Β. Ζορμπά, προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια κατά της απόφασης, με σκοπό την ακύρωσή της, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελ. Πετσατώδη και Ι. Μυλωνάκης.

»Η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής και εγώ προσωπικά θα υπερασπισθούμε την απόφαση αγοράς του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα και διαβεβαιώνουμε ότι, παρά τις παρελκυστικές τακτικές που ακολουθούνται, η απόφασή μας πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet