Έναρξη λειτουργίας Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Έναρξη λειτουργίας Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών Παπάγου – Χολαργού

Άνοιξαν σήμερα, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, οι Βρεφoνηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ώστε να προετοιμαστούν οι χώροι για την υποδοχή των παιδιών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής με θέμα τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και προνηπίων. Οι αποφάσεις του Δ.Σ. θα αναρτηθούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε όλους τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΔΟΚΜΕΠΑ.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα προσέλθουν τα βρέφη και προνήπια που επανεγγράφονται, καθώς και οι ωφελούμενοι του ΕΣΠΑ των οποίων οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί.

Όπως ενημερώνει η πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, δημοτική σύμβουλος Χρύσα Παρίση, για λόγους καλύτερης προσαρμογής των νηπίων και βρεφών που εγγράφονται για πρώτη φορά, η προσέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την προϊσταμένη του κάθε παιδικού σταθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με τον ΔΟΚΜΕΠΑ: τηλ. 210 6531778, 210 6518700, fax: 210 6533963, e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet