Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης» μέσω κινητού τηλεφώνου στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης» μέσω κινητού τηλεφώνου στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης της εφαρμογής ClicknSpot, σκοπεύοντας στην άμεση επικοινωνία του δημότη με τις Υπηρεσίες του, κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, η εφαρμογή ClicknSpot αποτελεί ένα μέσο για τη δημιουργία ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης στον Δήμο Πεντέλης», το οποίο διευκολύνει τη ζωή των δημοτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, αναφορικά με τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του Δήμου για τα αιτήματα των δημοτών του.

Με τη χρήση του ClicknSpot οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στον γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου με ταυτόχρονη άμεση ενημέρωση της δημοτικής Αρχής.

Οι αναφορές των δημοτών καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα του Δήμου και οι δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη δημοτική Αρχή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και της εφαρμογής ClicknSpot.

Επιπλέον με την εφαρμογή ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κ.λπ. που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν στους πολίτες.

Για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής ClicknSpot, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας https://clicknspot.com (η εγγραφή γίνεται δηλώνοντας μόνον ένα λογαριασμό email).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και οι πολίτες μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το Play Store της Google (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emindtech.clicknspot&hl=el).

«Θα θέλαμε να επικοινωνείτε με τον Δήμο μας ηλεκτρονικά, είτε μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Clicknspot, είτε μέσω της δημοτικής ιστοσελίδας www.penteli.gov.gr, για την επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς σας» τονίζει ο Δήμος Πεντέλης προς τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet