Δήμος Αμαρουσίου: Στόχος μας η συνέχιση λειτουργίας των σχολείων των Αναβρύτων
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Στόχος μας η συνέχιση λειτουργίας των σχολείων των Αναβρύτων

Κάλεσμα για άλλη μια φορά, να πράξει τα δέοντα, αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων των Αναβρύτων και την προστασία του Κληροδοτήματος Συγγρού απευθύνει προς την πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), Άννα-Μαρία Γιάντση, με νέο έγγραφό του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στο έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής δημάρχου Σπύρος Σταθούλης επαναδιατυπώνονται οι ανησυχίες που είχαν ήδη αναφερθεί στο προηγούμενο έγγραφο του Δήμου για τις οποίες ουδεμία αναφορά γίνεται στην απαντητική επιστολή της προέδρου του ΙΓΕ.

Αντίθετα, όπως σημειώνει ο Δήμος, «η πρόεδρος στρέφει τα βέλη της προς τον Δήμο Αμαρουσίου, με ανακρίβειες, με εσφαλμένες αναφορές, δείχνοντας τουλάχιστον να διαθέτει ελλιπή ενημέρωση». «Ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως είναι προδήλως γνωστό και θα όφειλε να γνωρίζει η πρόεδρος του ΙΓΕ, συνδράμει το ΙΓΕ σε κάθε περίπτωση και όποτε του έχει ζητηθεί, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στη λειτουργία του ΙΓΕ, των σχολείων, όσο και στην καθαριότητα και προστασία του Κτήματος Συγγρού», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

«Δηλώνουμε και διατρανώνουμε την ανησυχία μας για όλα όσα αναφέραμε στο προηγούμενο έγγραφο μας και σας καλούμε για άλλη μια φορά να πράξετε τα δέοντα. Δικός μας αντικειμενικός και μοναδικός στόχος είναι η συνέχιση της λειτουργίας των Σχολείων των Αναβρύτων και η προστασία του Κληροδοτήματος και του Κτήματος Συγγρού, του Δάσους Συγγρού. Όποιος είναι προσηλωμένος στον στόχο αυτόν θα μας βρίσκει πάντοτε δίπλα του» καταλήγει το έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet