6 ομάδες των «Βορείων» στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

6 ομάδες των «Βορείων» στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Μόλις 6 από τις 14 ομάδες του Βορείου Τομέα Αττικής που έλαβαν μέρος στην 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση.

Ειδικότερα, το «εισιτήριο» πήραν η Α.Ε. Μεταμόρφωσης, ο Παπάγος, τα Βριλήσσια, ο Νεοπεντελικός, ο Παράδεισος Αμαρουσίου και η Ελευθερούπολη.

Αντιθέτως, εκτός διοργάνωσης τέθηκαν το Μαρούσι, το Ψυχικό, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, ο Άρης Χολαργού, η Αλσούπολη, η Κηφισιά 2010 και τα Μελίσσια.

47ο ΚΥΠΕΛΛΟΥ «Κ.ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ» – 1η φάση

Αγώνας Γήπεδο Αποτέλεσμα
1 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΕΥΚΗΣ 0-0 (πεν: 4-3)
2 ΑΤΤΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 0-1
3 ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 0-0 (πεν: 3-5)
4 Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 0-2
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΡΑΣ. ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 1-2
6 Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 3-1
7 ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 3-3 (πεν: 3-1)
8 ΑΡΜΕΝΙΚΗ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 1-2
9 ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β΄ 0-3
10 Α.Ο. ΙΛΙΟΥ – ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ 3-0
11 ΠΑΠΑΓΟΣ – Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ 3-0
12 ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ 1-3
13 ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 3-5 παρ.

 

Τριφυλλιακός – Μαρούσι 4-3 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0)

Αν και πολέμησε, το Μαρούσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, χάνοντας από τον Τριφυλλιακό, στη διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 4-3.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η φάση που ξεχώρισε ήταν το δοκάρι του Συνεφάκη στο 28′ για λογαριασμό του Τριφυλλιακού.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, των Τζαμπαζέλη (Μαρούσι), στο 109′ και Γούμενου (Τριφυλλιακός), στο 112′.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Δεληγιάννης (96′ Βαλασιάδης), Νταλές, Γκούντος, Γούμενος, Ρέντζελος, Συνεφάκης (61′ Φωτούχος), Πανταζής, Δαρδαμάνης, Σγούρη (46′ Κοτταράς), Παπαδόπουλος (106′ Κουτσογούλας).

ΜΑΡΟΥΣΙ (Αλέξανδρος Μάνεσης): Αγγελάκης, Παπασίνος, Πέττας, Λάμπρος, Σταυράτης, Διαμάντης (103′ Πολίτης), Λέκκος, Πατρινός, Μαντόπουλος (88′ Κυριακέας), Κυρώσης (96′ Μπέκιο), Μπίμπας (70′ Τσαμπαζέλης).

Αττικός – Ελευθερούπολη 0-1

Στο δεύτερο ημίχρονο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπανού, το οποίο κέρδισε ο Γιατζιτζόγλου, η Ελευθερούπολη κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Αττικού και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Λογοθέτης, Τσολάκης (90+1 Κουλουριώτης), Ναζαρκο, Κουλουξής, Κουγιουμτζάκης, Κονόμης (87′ Σμυρνιώτης), Ζότο (46′ Καπαρδέλης), Τζέλιας, Τσιτάς, Σαλίτα, Μαργαριτόπουλος (69′ Τζελάλι).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Καπαγιάρογλου, Κατσούδας, Σπανός, Μπακας, Χούσος (90′ Μπαρτσιώκας), Τζωρτζάτος, Γούφος, Παούρης (46′ Γιατζιτζόγλου), Χαλκιαδάκης (69′ Πολυτσέρης).

Χαλκηδονικός – Βριλήσσια 3-5 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0)

Στη διαδικασία των πέναλτι, όπου αποδείχθηκαν περισσότερο εύστοχα από τον Χαλκηδονικό, τα Βριλήσσια κέρδισαν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, με σκορ 3-5.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Σάββαρης, Λαγός, Σουμπάσης, Σαριγαννόπουλος, Νίκα, Ραγιάς, Ράπτης, Κουδούρης, Μάρκος, Παππάς, Λάζος.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ξυδόπουλος, Πουλάκης, Δημητρέλος, Βουλκίδης, Καγιώργης, Κουρής (60′ Τζέμαρης), Καλογήρου, Κατσιμίχας, Κιρκιλής, Κόντος, Σιούμας Στ.

Π.Ο. Ψυχικού – Κοψαχείλα 0-2

Εκτός της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ τέθηκε ο Π.Ο. Ψυχικού που έχασε με σκορ 0-2 από την Κοψαχείλα.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Φόνσου, στο 28′ και Καραγιάννης, στο 52′.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Παπαιώαννου, Δαμαλάς, ΚΌτζος, Παπαδόπουλος, Καπάνταης, Ουόγκο (85′ Αντωνέος), Κοντοφριός (46′ Κωνσταντινίδης), Μπραχιμλάρι, Κοντογιάννης (74′ Παπαπέτρος), Λεοντίου (68′ Ναυτούλης), Βεντούρης.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Ασημακόπουλος (67′ Λαμπρόπουλος), Γιουβρής, Ζαμπάτης, Ραζακιάς (77′ Κουρουβακάλης), Σταμούλης, Ονταζής, Γκαγκαστάθης (60′ Μπαξεβάνης), Φονσος Καραγιάννης (60′ Κολοκυθάς), Μακρυπίδης.

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης – Πανιώνιος Ερασ. 1-2

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης από τον Πανιώνιο και βρέθηκε εκτός της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 48′, με γκολ του Γρηγορόπουλου, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους επτά λεπτά αργότερα, με γκολ του Καλαμάρη.

Για τη ομάδα των Βορείων ο Κακαμπάκος στο 62′ μείωσε σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

A.E. Μεταμόρφωσης – Καλαμάκι 3-1

Δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Καλαμάκι η ομάδα της Μεταμόρφωσης, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκρισης στη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ με σκορ 3-1.

Για την ομάδα των Βορείων σκόραραν οι Τσεστ στο 45′ και στο 50′ και ο Σπανουδάκης στο 55′, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Καλαμακιώτες ήταν να μειώσουν στο 65′ με τον Αθανασίου.

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Βαγγέλης Λύγκος): Ιωαννίδης, Αντεριώτης (46′ Σπανουδάκης), Ευσταθίου, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Λυγίσος, Λαζάρου, Βιδάκης (52′ Αποστόλου), Κολοκοτρώνης (83′ Καλίρης), Δαβερώνης, Τσεστ.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Νίκος Μανωλάς): Σκούρας, Κοτόπουλος, Πλακοπίτας, Καλύβας, Μούκας, Γιοβανόπουλος (57′ Ν. Γεροντάρης), Κατσίποδας, Μποφίλιος, Μ. Γεροντάρης, Ιωακειμίδης (46′ Αθανασίου), Χρυσολωράς (53′ Τζιλεδάκης).

Δάφνη Π. Φαλήρου – Ατρόμητος Χαλανδρίου 3-1 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 3-3)

Στα πέναλτι με σκορ 3-1 έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι Χαλανδραίοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 6′ με τον Μπουτσικάρη βρέθηκαν να προηγούνται με 0-1, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μακρής διπλασίαζε τα τέρματα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Στο 33′ ήρθε ο Παππάς για τους γηπεδούχους να μειώσει σε 1-2, ενώ στο 63 ο Ζησόπουλος έφερνε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 69′ ο Μαυρίδης έβαλε και πάλι το Χαλάνδρι μπροστά, αλλά στο 90′ το αυτογκόλ του Καραθανασόπουλου έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και εν συνεχεία, στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Χαλανδραίοι ευστόχησαν μόλις μία φορά κι έχασαν το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου.

Σημειώνεται ότι από το 23′ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στόφα.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Στόφας, Μπελέρης, Γιαννούλης, Πάλλας (25’ Βλαχάκης), Τερζής (72’ Μαντζιώκας), Παππάς, Κοτόφωλος (46’ Ζησόπουλος), Καλλιοντζάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Πάρσον, Γκότσης, Μαυρίδης, Κανελλόπουλος, Παντέλογλου, Αλ Ουρεϊκάτ, Φλέγκας, Δούκας (62’ Καραθανασόπουλος), Μακρής, Μπουτσικάρης Ι., Μπουτσικάρης Η. (55’ Μπλάνας – 65’ Βέρδη).

Αρμενική – Νεοπεντελικός 1-2

Κάνοντας την ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Νεοπεντελικός κατάφερε να νικήσει την Αρμενική με 1-2 και είναι αυτός που περνά στη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε στο 55′ να χάνει με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Παναγόπουλος για τους γηπεδούχους, αλλά στο 84′ με τον Παπάζογλου και στο 87′ με τον Καρύδη έφερε το παιχνίδι «τούμπα».

Ωστόσο, τη νίκη της ομάδας της Πεντέλης επισκίασε ο τραυματισμός του Ντάρλα, ο οποίος έβγαλε το γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ρεντζέπης, Λοϊσιος (75′ Δημάκης), Μαρτιροσιάν (46′ Γκίνης), Νούλας, Κουκουνασούλης, Μωραϊτης, Ντούλο (46′ Παγιαβλάς), Σταμάτης, Δεληγιάννης(79′ Τρακάλας), Παναγόπουλος, Κοτζαμάνης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Φιλιππής, Σαγματόπουλος, Μπουλούκος, Στάππας, Γαγάκας, Λυμπούσης (89′ Στυλιανέσης), Τσάκαλος, Π. Μαρουλίδης (74′ Φιλιππόπουλος), Ντάρλας (41′ λ. τρ. Παπάζογλου), Τσώνης (79′ Καρύδης).

Άρης Χολαργού – Αιγάλεω 0-3

Ο Άρης Χολαργού παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Αιγάλεω, από το οποίο και έχασε με 0-3 για το κύπελλο ΕΣΠΑ, αποχαιρετώντας τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Και τα τρία γκολ των φιλοξενουμένων σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ και στο 50′ με τον Πλατανίτη και στο 70′ με τον Μπούση. Μάλιστα, στο 86′ η ομάδα του Αιγάλεω παραλίγο να τετραπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά η προσπάθεια του Μπούση σταμάτησε στο δοκάρι του Γαϊτανάρη.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Γαϊτανάρης, Μιχαηλίδης, Παπακώστας, Καλογρίδης (63′ Παναγόπουλος), Καραβοκύρης, Χριστόπουλος, Επταήμερος, Σαλκιτζής (52′ Βλάχος), Φενερίδης (46′ Καραούζας), Πικούλης, Μάλλιαρης (46′ Κατσαρός).

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ: Χρονάς (46′ Γ. Χολέβας), Δρομπόνης, Μπάντος (46′ Κ. Χολέβας), Κόκαρης, Παυλίδης, Δουλιόγλου (80′ Χρυσοχοΐδης), Μπούσης, Κάππας, Πλατανίτης, Αλεξόπουλος, Αλεξάκης (58′ Πετινάκης).

Α.Ο. Ιλίου – Αλσούπολη 3-0

Δεν τα κατάφερε η Αλσούπολη απέναντι στον Α.Ο. Ιλίου, από τον οποίο και έχασε με σκορ 3-0 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30′ με τον Αθανασόπουλο, ενώ ο Δούκας στο 59′ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Κάρο στο 67′ να σημειώνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του Ιλίου.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Τσαρλάς, Τσακόνι (57’ Πλάκας), Ανταλής, Δούκας, Ντεντάι, Καλογέρης, Κάρο, Αθανασόπουλος (82’ Αγγελόπουλος), Νερούτσος (86’ Ξενάκης), Νάτσης (73’ Δαμασκηνός).

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μωραΐτης (73’ Θεοδωρίδης), Ιακωβίδης, Μούζος (65 λ.τ. Τσάλλας), Τσιάνος, Καναβός, Μυλόβας, Μπούσουλας, Αβραμάκης (82’ Αυγερίδης), Μαυρουδής (46’ Μπίνης), Μέμι.

Παπάγος – Α.Ο. Γλυφάδας 3-0

Δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Παπάγος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Α.Ο. Γλυφάδας.

Τα γκολ για την ομάδα των Βορείων πέτυχαν ο Κολοβός στο 26′, ο Παπαναστασίου στο 65′ και ο Πετρόπουλος στο 90′.

Κηφισιά 2010 – Παράδεισος Αμαρουσίου 1-3

Με γκολ των Τσαμουρτζή στο 25′, Πέτα στο 39′ και Γεωργακόπουλου στο 84′ ο Παράδεισος Αμαρουσίου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κηφισιάς 2010 και να προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν στο να μειώσει το σκορ με τον Μπαρμπούζη.

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαϊτανίδης, Κυριακόπουλος, Πλακουδάκης, Χατζηιωαννίδης (69’ Ανγκουλάτζε), Ι. Τσοχαντάρης, Πετράκης (58’ Μητρόπουλος), Δ. Τσοχαντάρης, Μπαρμπούδης, Λιάτης (46’ Γκουτσιούδης), Λιβαθηνός, Κάρνος.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Κουρουπάκης, Κωλέτσης (72’ Περισοράτης), Τσαμουρτζής (61’ Πελεκάνος), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής (46’ Μότσιος), Μπολέτης, Πετρούλας (72’ Δούσκος), Πέτα, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Μελίσσια – Άρης Καλαμακίου 3-5 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2)

Ψυχρολουσία για τα Μελίσσια, που έχασαν με 3-5 στην παράταση από τον Άρη Καλαμακίου κι αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2.

Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Α.Ε. Μεταμόρφωσης – Κεραυνός Πετρούπολης

Πέρα Κλουμπ – Παπάγος

Θύελλα Αγ. Δημητρίου – Βριλήσσια

Αμπελόκηποι – Νεοπεντελικός

Λαύρα Αργυρούπολης – Παράδεισος Αμαρουσίου

Ελευθερούπολη – Αίμος Πετρούπολης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet