Λειτουργεί το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών στη Νέα Ερυθραία
Πολιτισμός

Λειτουργεί το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών στη Νέα Ερυθραία

Λειτουργεί το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Νέας Ερυθραίας το οποίο δημιουργήθηκε με κύριο στόχο τη συμμετοχή των παιδιών του «καλλικρατικού» Δήμου Κηφισιάς τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Το τμήμα έχει την έδρα του στη Νέα Ερυθραία, σε έναν χώρο διδασκαλίας εύκολα προσβάσιμο για όλους τους δημότες και αποσκοπεί στη βαθύτερη γνωριμία των παιδιών με την παράδοση της χώρας από μικρή ηλικία.

Ως τμήμα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, αφορά όλους τους δημότες του Δήμου Κηφισιάς, και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του Δήμου, σε ώρες διδασκαλίας που να εξυπηρετούν όλους τους πολίτες.

Θα διδάσκονται, μεταξύ άλλων, μικρασιατικοί χοροί, σε μια ισορροπία με τους χορούς των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδας.

Υπεύθυνη χοροδιδάσκαλος είναι η Κατερίνα Τσιάμα, η οποία συνεργάζεται με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς εδώ και μια δεκαετία, με πλούσια εμπειρία στη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών.

Το μάθημα, που απευθύνεται σε παιδιά 5 ετών και άνω, θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 18:00 στο «Σπίτι Αθλητισμού» στη Νέα Ερυθραία (Αντ. Πίττα & Σπύρου Λούη).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς (Εμμ, Μπενάκη 3, Κηφισιά) ή να καλέσουν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2007204 -205, -207.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet