Έρχεται… ο 6ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Έρχεται… ο 6ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Τον 6ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου προκηρύσσει ο Δήμος Χαλανδρίου με ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10 χλμ. και αγώνες 5 χλμ. και 1 χλμ. (παιδικός αγώνας) με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, επισημαίνει σχετικά με τον αγώνα:

«Υποδεχόμαστε τον 6ο Αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, τη μεγαλύτερη και τη μαζικότερη αθλητική γιορτή της πόλη μας.

»Φέτος ο Αγώνας αποκτά και χαρακτήρα ανάδειξης της αλληλεγγύης, καθώς καλεί τους δρομείς και τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

»Ένας Αγώνας που φέρνει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τη Ρεματιά, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της.

»Μια αθλητική συνάντηση που προωθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που έχουν πλέον εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους».

Πληροφορίες για τον αγώνα

Στη μεγάλη διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 5 χλμ. για δύο φορές. Οι συμμετέχοντες δρομείς στον αγώνα των 5 χλμ. χιλιομέτρων θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μια φορά. Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την παραρεμάτια ζώνη και να θαυμάσουν την ομορφιά της.

Ώρες εκκίνησης

  • 9.00: 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών.
  • 10.30: 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών.
  • 11.20: 1 χλμ. Παιδικός Αγώνας Δρόμου.

Για τη συμμετοχή στους αγώνες δρόμου δεν υπάρχει οικονομικό κόστος.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα RunninGreece.
  • Μέσω χειρόγραφης αίτησης η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας» (Λ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14:00. Οποιαδήποτε δήλωση υποβληθεί πέραν την ημερομηνίας αυτής δεν θα θεωρείται έγκυρη, ενώ δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

Συγκεκριμένα για τον παιδικό αγώνα 1 χλμ. οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14:00.

Παράλληλα, και για την ομαλή διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου ο Δήμος Χαλανδρίου απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Οι εθελοντές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.

Για τη συμμετοχή τους οι εθελοντές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής και να τη στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να την καταθέσουν στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου. Οι δηλώσεις μπορούν να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet