Συνάντηση Γ. Πατούλη με τη διοίκηση του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τη διοίκηση του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου

Συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου και τη συνδρομή της δημοτικής Αρχής για την εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε ότι «προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση των μέσων για την όσο το δυνατόν καλύτερη άθληση των παιδιών» επισημαίνοντας, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος, ότι «ο ίδιος προσωπικά, αλλά και ο Δήμος Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης να παρέχουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες».

Παράλληλα ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου, Δημήτρη Λέμη, τον σύμβουλο του Ομίλου Παναγιώτη Χελιώτη και τον ειδικό γραμματέα και Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου Πέτρο Κόνιαρη ότι «θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποκατάσταση των αιτημάτων του συλλόγου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet