Το Μαρούσι διεκδικεί να γίνει τουριστικός προορισμός σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ
Κοινωνία

Το Μαρούσι διεκδικεί να γίνει τουριστικός προορισμός σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), Αριστείδη Κουρή, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει, όπως ενημερώνει ο Δήμος, το καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και να επισφραγίσει μια νέα εποχή στις σχέσεις της δημοτικής Αρχής με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, μετά και τη δέσμευση του δημάρχου Αμαρουσίου για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο κ. Πατούλης έδωσε το στίγμα για το πώς οραματίζεται τη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

«Το Μαρούσι διεκδικεί να γίνει τουριστικός προορισμός αθλητισμού, πολιτισμού και υγείας.

»Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πολιτιστικής και αθλητικής ανάταξης με συναίνεση, σύνθεση, και σύμπραξη δυνάμεων. Ως υπεύθυνη και αποτελεσματική δημοτική Αρχή διεκδικούμε την αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς στη φιλοσοφία μας είναι να γίνει το Μαρούσι τουριστικός προορισμός αθλητισμού, πολιτισμού και υγείας».

Παράλληλα συμφωνήθηκε μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου και του προέδρου του ΟΑΚΑ η στενή συνεργασία των δύο πλευρών μέσα από ένα νέο πλαίσιο αλλαγής μοντέλου ανάπτυξης του Αθλητικού Κέντρου με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος του Δήμου Αμαρουσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet