Συνάντηση της προέδρου ΚΟΙΠΑΠ με γονείς παιδιών που φοιτούν στους Παιδ. Σταθμούς
Κοινωνία

Συνάντηση της προέδρου ΚΟΙΠΑΠ με γονείς παιδιών που φοιτούν στους Παιδ. Σταθμούς

Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους τρεις Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκλήρωσε με επιτυχία η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος: «Η διευθύντρια των Παιδικών του Δήμου, Σταυρούλα Βαρδάκου, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό θα εργαστούν και φέτος με πολλή αγάπη, μεράκι και υπευθυνότητα για να έχουν μία δημιουργική, γεμάτη γνώση χρονιά τα μικρά μας στους Δημοτικούς μας Παιδικούς Σταθμούς. Το ΚΟΙΠΑΠ θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους γονείς και τα πιτσιρίκια τους, επιλύοντας καθετί που τους απασχολεί, αλλά και κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα ή ζήτημα που δύναται να ανακύψει καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και με την αμέριστη στήριξη του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη. Το σύγχρονο σχολικό λεωφορείο, οι δύο δασκάλες σε κάθε τάξη, η πρόσληψη παιδιάτρου, η ασφάλιση όλων των παιδιών κατά τη διάρκεια που εκείνα βρίσκονται στο σχολείο, οι συνεχείς επιμορφώσεις των παιδαγωγών, αλλά και οι συντηρήσεις των κτηριακών εγκαταστάσεων, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του Δήμου μας που κάνουν τα πρώτα τους μεγάλα ταξίδια στη δημιουργική γνώση».

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση προς τους γονείς η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, τόσο το γραφείο του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη όσο και το δικό της «θα είναι πάντα ανοιχτό σε οποιαδήποτε ανάγκη των γονέων και των μικρών λιλιπούτειων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς τώρα, τα μικρά γνώρισαν ήδη τον κ. Γιώργο και το έθιμο του καλαμποκιού, ζωγράφισαν, έπαιξαν και γέμισαν τις πρώτες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς με αγάπη και χαριτωμένες σκανταλιές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet