Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ Μαρούσι και Παπάγος
Αθλητισμός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ Μαρούσι και Παπάγος

Ο Παπάγος πέρασε θριαμβευτικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, «διαλύοντας» με σκορ 4-1 την Πέρα Κλουμπ, στο γήπεδο της Κυψέλης, για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του θεσμού.

Το «εισιτήριο» πρόκρισης σφράγισε και το Μαρούσι, αν και δύσκολα, στη διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στη Λαύρα Αργυρούπολης.

Αντιθέτως, τα Βριλήσσια «υπέκυψαν» απέναντι στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, η Ελευθερούπολη «παραδόθηκε», επίσης στα πέναλτι, απέναντι στον Αίμο Πετρούπολης, ενώ στην ίδια διαδικασία έχασε την επόμενη φάση του κυπέλλου και η Μεταμόρφωσης.

Τέλος, εκτός κυπέλλου έμεινε και ο Νεοπεντελικός, που ηττήθηκε με 3-0 από τους Αμπελόκηπους.

Αναλυτικά οι αγώνες των ομάδων του Βορείου Τομέα:

Θύελλα Αγ. Δημητρίου – Βριλήσσια 2-1

Δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό ξεκίνημά τους απέναντι στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου τα Βριλήσσια και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, χάνοντας με σκορ 2-1.

Οι παίκτες των Βορείων Προαστίων μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5′ με το πλασέ του Πουλάκη βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 30′, με πέναλτι, ο Κ. Ελευθεριάδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80′ με τον Γ. Ελευθεριάδη να εκτελεί φάουλ, στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ξυδόπουλου.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Τζήκας-Τραντάς

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Παπαθανασίου, Ασημακόπουλος, Μ. Ρέτσος, Ε. Φαρμάκης, Γιαννόπουλος, Κ. Ελευθεριάδης, Τζελέφας, Κουμπιάς (40′ Ζαχαρόπουλος), Γ. Ελευθεριάδης (88′ Κωτσιάβρας), Κουρής (46′ Ηρακλέους).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ξυδόπουλος, Σιούμας (62′ Βουρλιώτης), Δημητρέλος (87′ Παπουτσής), Κυρκίλης, Πουλάκης, Μακρυπίδης (62′ Ζυμπίδης), Καγιώργης (75′ Σαχινίδης), Καλογήρου, Κατσιμίχας, Βουλκίδης, Κονιός.

Λαύρα Αργυρούπολης – Παράδεισος Αμαρουσίου 4-5 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1)

Στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι έφθασε το Μαρούσι προκειμένου να καταβάλει την αντίσταση της Λαύρας, στο γήπεδο της Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η γηπεδούχος ομάδας προηγήθηκε στο 10′ με τον Ανδρεάκενα, αλλά οι Μαρουσιώτες απάντησαν στο 78′ με τον Καραλή, για να στείλουν το παιχνίδι στην «άσφαιρη» παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι. Εκεί η ομάδα των Βορείων Προαστίων αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Νικολαΐδης, Καταβάτης (56’ Κουρκούνας), Χαραλαμπόπουλος, Ανδρεάκενας (83’ Χατζηνικολάου), Ζερτίδης, Κουλουρίδης (56’ Σταματόπουλος), Παπαγεωργίου, Γούλας, Πολυμερόπουλος, Κανέλλος, Παπαδημητρίου (56’ Πολυμερόπουλος).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Γούλας Μότσιος Τσαμουρτζής (78’ Κολέτσης), Στούλης, Ζαβενετίδης, Καραλής, Μπολέτης, Πέτρουλας (78’ Ντούσκος), Δήμος, Λεφάκης (83’ Φατούρος), Γεωργακόπουλος.

Ελευθερούπολη – Αίμος Πετρούπολης 3-5 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1)

Την ήττα και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣΑ γνώρισε η Ελευθερούπολη από τον Αίμο Πετρούπολης, ο επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 3-5 για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με αποτέλεσμα 1-1, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Σωτηρόπουλος στο 33′ για τους γηπεδούχους και ο Μπίντσας με πέναλτι, σε χέρι του Σπανού, στο 50′.
Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Αίμο Πετρούπολης ευστόχησαν οι Φ. Ταλιούρας, Γκιόκας, Μπίντσας, Ν. Ταλιούρας και Γιαννούλης, ενώ για την Ελευθερούπολη οι Μπακέας, Κατσούδας και Σπανός. Το πέναλτι του Παούρη απέκρουσε ο Γκιόκας.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Πατεράκης-Κουκόπουλος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Καπαγιάρογλου, Κατσούδας, Σπανός, Μπακέας, Ζούμπος (83’ Δουζενάκης), Πολιτσέρης, Σωτηρόπουλος (58’ Παούρης), Χούσος, Χαλκιαδάκης (61’ Γιατζιτζόγλου).
ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χλωρός): Γκιόκας, Ταμπάκης, Θώδας (46’ Γιαννούλης), Ασφής (46’ Ζούμπος), Κάτσαρης, Ν. Ταλιούρας, Μπίντσας, Δαρδαμάνης (85’ Θεοδωρακόπουλος), Δ. Ταλιούρας, Καμαριάρης (66’ Μπαρμπούδης), Φ. Ταλιούρας.

Πέρα Κλουμπ – Παπάγος 1-4

«Καταιγιστικοί» ήταν οι «στρατηγοί» στο γήπεδο «Αλεπότρυπα», στην Κυψέλη, «σαρώνοντας» την Πέρα Κλουμπ με σκορ 1-5 για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Ο Κολλιάκος στο 15′ έκανε το 0-1, με τον Αλεξιάδη να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Παπάγο στο 31′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 42′ με φάουλ του Ποριώτη, αλλά στο 67′ ο Πετρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Το τελικό 1-4 έγραψε ο Παπαναστασίου στο 71ο λεπτό.

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Πολίτης, Παλαμάρας, Γεωργαλής, Α. Παυλόπουλος, Σκάντζος, Ποριώτης (66’ Θεολόγος), Καρανίκας (81’ Μήλιος), Σαραμαντάς (55’ Γιουσούφ), Σμυρνιωτάκης, Μουρδουκούτας (75’ Παναγιωτίδης).
ΠΑΠΑΓΟΣ: Λάγιος, Κολλιάκος, Μπολάνος (53’ Πετρόπουλος), Φατούρος, Λιούκας, Αλεξιάδης, Φρατζεσκάκος (46’ Καραθανάσης), Άγγ. Παπαναστασίου. Ν. Παπαναστασίου, Χαλάς (64’ Αχ. Αναστασίου), Κολοβός (87’ Δ. Αναστασίου).

Αμπελόκηποι – Νεοπεντελικός 3-0

Ηττημένος με σκορ 3-0 από τους Αμπελόκηπους έφυγε ο Νεοπεντελικός από το γήπεδο της Κυψέλης, αποχαιρετώντας τη διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 31′ με αυτογκόλ του Καρύδη, για να δεχθεί άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53′ με τον Λουφάκη και στο 70′ με τον Αναστασιάδη.

Μεταμόρφωση – Κεραυνός Πετρούπολης 3-4 στα πέναλτι (παράταση: 3-3)

Στα πέναλτι έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Α.Ε. Μεταμόρφωσης, η οποία δεν κατάφερε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κεραυνό Πετρούπολης.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 51′ με τον Λαζάρου, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 87′ με τον Καταγή, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο ο Κεραυνός επιχειρεί να κάνει την ανατροπή στο 107′, με τον Πανούση να κάνει το 1-2. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κολοκοτρώνης ισοφαρίζει για τη Μεταμόρφωση.

Στο 115′ ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Κεραυνού αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και στο 116′ ο Κοτσαμπάς, με πέναλτι, βάζει την ομάδα της Πετρούπολης και πάλι μπροστά (2-3). Και πάλι ο Κολοκοτρώνης, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 117΄, ισοφαρίζει για τη Μεταμόρφωση, για ν’ αντικρίσει ένα λεπτό αργότερο τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τ’ αποδυτήρια.

Με αυτά και μ’ εκείνα, ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Κεραυνός Πετρούπολης πήρε τη νίκη με σκορ 3-4.

47ο κύπελλο «Κ. Τριβέλλας» (2η αγωνιστική α’ φάσης)

Ομάδες Γήπεδο Αποτέλεσμα
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2-2 (πεν: 2-3)
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β’ 2-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΡΑΣ. – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 4-1
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’ 1-1 (πεν: 4-5)
ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ – ΤΑΤΑΥΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) 4-3
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1-1 (πεν: 3-5)
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Α.Ο. ΙΛΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ 3-0
Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΑΚ 3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ 0-1
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ – ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) 1-4
ΙΕΡΑΠΟΛΗ – Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ) 1-2
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1-3 παρ.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΑΚ 1-0
ΚΟΛΩΝΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 3-3 (πεν: 1-3)
ΙΛΙΣΙΑ 2004 – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΓΟΥΔΗ 4-0
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β’ 2-7
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) 3-0
Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 3-3 (πεν: 3-4)
ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΡΑΣ. ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) 0-0 (πεν: 5-6)
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΑΥΡΟΥ Β’ (Χ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ) 1-0

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet