Το Μαρούσι του χθες… ζωντάνεψε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι
Κοινωνία

Το Μαρούσι του χθες… ζωντάνεψε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι

Σε ένα ελεύθερο θεατρικό παιχνίδι με τίτλο «Αμαρουσίου Ιστορίες, Μνήμες, Μύθοι και Νοσταλγίες» συμμετείχαν τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Το θεατρικό παιχνίδι διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.

Με εμψυχώτρια την Αφροδίτη Κορέτση και… ξεναγό την Αμαρυσία Αρτέμιδα τα παιδιά περιηγήθηκαν στις ομορφιές αυτού του τόπου και αναβίωσαν την ιστορία και τις μνήμες μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα και πρόσωπα της πόλης. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν τον τόπο τους με οδηγό το θεατρικό παιχνίδι.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, στηρίζουν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, και ενθαρρύνουν δραστηριότητες που αφορούν στα παιδιά και στους νέους κατανοώντας τον ψυχαγωγικό, αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο τέτοιων προγραμμάτων.

Τα προγράμματα για παιδιά και εφήβους αποτελούν βασική ενότητα στις δραστηριότητες τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου και από τον προσεχή Οκτώβριο είναι έτοιμα να τους υποδεχτούν σε νέα, αλλά και στα καθιερωμένα τμήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet