Μηνύματα εθελοντισμού στη 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μηνύματα εθελοντισμού στη 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Μαρούσι

Τη Φλόγα της Αγάπης της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος υποδέχτηκε στο Μαρούσι ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τους εθελοντές και τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης να δίνουν δυναμικό «παρών».

Στην είσοδο του δημαρχείου, η ειδική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, Αθηνά Εξάρχου, παρέδωσε τη Φλόγα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος εξήρε τη μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών στην λαμπαδηδρομία αγάπης στην πόλη του Αμαρουσίου, σημειώνοντας:

«Σήμερα μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδος. Είναι μεγάλη μας χαρά και μας γεμίζει ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο, να βλέπουμε νέα παιδιά να συμμετάσχουν στο κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ας ακολουθήσουμε όλοι το μονοπάτι της καρδιάς μας προσφέροντας λίγο από τον χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή».

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παρέδωσε τη Φλόγα στον αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, που με άλλους λαμπαδηδρόμους τη μετέφεραν σε κεντρικούς οδούς της πόλης.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος με αμαξίδιο – πρέσβειρα του Be Active Κέλλυ Λουφάκη, τελευταία λαμπαδηδρόμος, παρέδωσε τη Φλόγα στον δήμαρχο Αμαρουσίου για να συνεχίσει το ταξίδι της και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην τελετή Αφής και στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν: αθλητές από το Special Olympics, μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και του Σώματος Προσκόπων, η ομάδα των αθλητών στίβου του Γ.Σ. Αμαρουσίου με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κουτσούκο, η ομάδα αθλητών του Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου με τον πρόεδρο Γιώργο Ντουντούμη, ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου με τον προπονητή Νίκο Ανδρεάδη, ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Δημήτρης Καπετανίδης», η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, η ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η πρόεδρος του ΟΚΟΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Επίσης, παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Την ευθύνη και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαο Πέππα, και την υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Κηφισίας και τους εθελοντές των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η εθελοντική προσφοράς ζωής στο Μαρούσι συνεχίζεται με την εθελοντική αιμοδοσία στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2017, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet