Το αδιαχώρητο στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» από την Ομάδα «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ»
Πολιτισμός

Το αδιαχώρητο στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» από την Ομάδα «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ»

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Ανοικτό Θέατρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπου η Ομάδα Θεάτρου του Δήμου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» παρουσίασε τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη, και με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εξαιρετικές παραστάσεις του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Στην παράσταση παρέστησαν και έκαναν απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γ. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ και ο τ. δήμαρχος Β. Ζορμπάς, ενώ την παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Κ. Καλλιγέρης και Σπ. Παπασπύρος, η πρώην αντιδήμαρχος Ε. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής, Μ. Λεγάκη κ.ά.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίνει, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θαυμάσιας παράστασης, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Συντελεστές:

  • Μετάφραση: Γιάννης Βαρβέρης
  • Σκηνικά-κοστούμια: Άρης Γεωργακόπουλος
  • Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Πικράκης
  • Χορογραφία: Παυλίνα Τσιάτσου
  • Φωτισμοί: Γιάννης Δεγαΐτης – Άρης Γεωργακόπουλος
  • Κατασκευή σκηνικών: Χρήστος Χαμζαλάρης
  • Ενοικίαση κοστουμιών: Βεστιάριο ΣΥΡΟ
  • Έπαιξαν οι: Αντιγόνη Οικονόμου, Βασίλης Κοζάκης, Γιάννος Χατζημάρκου, Γιάννης ΤσίμπροςΆκης Λιακόπουλος, Μάνια Βλαχογιάννη, Σοφία Μάνεση, Σοφία Νικητάκη, Φίλιππος Πετρόπουλος, Αναστασία Δεληγιαννίδη, Xρύσα Στεργίου, Χριστίνα Πάκου, Μάνια Βλαχογιάννη, Φωτεινή Μπανιά, Κωνσταντίνα Ραπτοπούλου, Χρύσα Στεργίου, Χριστίνα Πάκου, Ηλέκτρα Γιαννακοπούλου, Εμμανουέλα Καραμπά, Αναστασία Σωτηροπούλου.

Μπορεί το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής να έληξε, ωστόσο η θεατρική πανδαισία του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη» στην Αγία Παρασκευή συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες με τέσσερις ακόμα σπουδαίες παραστάσεις, ως εξής:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 – 8:30 μ.μ.

«Ελένη» του Ευριπίδη, από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Θυμέλη» Έλλης Βοζικιάδου.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 – 8:30 μ.μ.

«Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή».

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ.

«Θεσσαλικός κύκλος» του Γιάννη Μαρκόπουλου, από τον Δημοκρατικό Γυναικείο Σύλλογο Αγίας Παρασκευής με την πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, 8:00 μ.μ.

«Χοροταξιδευτόπερα», από τον Ερασιτεχνικό θίασο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Χοροταξιδευτές».

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet