Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στη Ρεματιά
Πολιτισμός

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στη Ρεματιά

Με μια μεγάλη συναυλία από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, συναντά τον ήχο της παραδοσιακής μουσικής, παρουσιάζοντας σκοπούς και τραγούδια από τα Επτάνησα και τη Μικρά Ασία, καθώς και έργα του συνθέτη και σολίστα του σαντουριού Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στο τραγούδι η Ασπασία Στρατηγού.

Όπως ενημερώνει ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου, στο Θέατρο της Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρους/ες και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Καλλιτεχνών με Αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet