Δωρεάν πιστοποιητικό υγείας μαθητών από τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Δωρεάν πιστοποιητικό υγείας μαθητών από τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν έκδοση του πιστοποιητικού υγείας παιδιών που απαιτείται για τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) παρέχεται στις οικογένειες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής: «Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες της πόλης διαθέτοντας τις υπηρεσίες του για την εξυπηρέτηση τόσο των πάγιων, όσων και των εποχιακών αναγκών των νοικοκυριών. Στην κατεύθυνση αυτή, οι οικογένειες – και κυρίως αυτές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργοι ή ανασφάλιστοι γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες, οικονομικά αδύναμοι κ.τ.λ.) – μπορούν να εκδώσουν δωρεάν για τα παιδιά τους το πιστοποιητικό υγείας που απαιτείται αυτή την περίοδο για τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ)».

Το πιστοποιητικό εκδίδεται μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία, μετά από τη σχετική εξέταση με κάποιον από τους εθελοντές παιδίατρους της δομής. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει των διαθέσιμων ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι να ορίσουν ραντεβού μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου των Δημοτικών Ιατρείων: 213 2000187 & 196.

«Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς είναι πάντα απαιτητικό για τις οικογένειες. Και φέτος προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ελαφρύνουμε τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Έτσι κάναμε πριν από λίγες ημέρες με τη δωρεάν παροχή των ξενόγλωσσων βιβλίων στους μαθητές των Λυκείων της πόλης, έτσι κάνουμε με τη δωρεάν έκδοση του πιστοποιητικού υγείας για τα παιδιά, έτσι θα κάνουμε σύντομα με τον νέο γύρο δωρεάν προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου στα Δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου», σχολιάζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet