Στήριξη Δήμου Αμαρουσίου σε πολίτες κατά τη διενέργεια πλειστηριασμού κατοικίας
Κοινωνία

Στήριξη Δήμου Αμαρουσίου σε πολίτες κατά τη διενέργεια πλειστηριασμού κατοικίας

Την έμπρακτη στήριξή του παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου σε πολίτες του Δήμου κατά τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Ιουλίου 2017 (απ. 259/ 17) για την προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας, με εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και ο προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Γρέγος μετέβησαν στο Ειρηνοδικείο,   εκφράζοντας για της παρουσίας τους πλήρη υποστήριξη στους συμπολίτες μας, ενώ ο κ. Γαρδέλης διάβασε και παρέδωσε αρμοδίως το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, «στον Δήμο Αμαρουσίου είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη του κατοικία, παρεμβαίνοντας δυναμικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Παρόντες, επίσης, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας, εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας, και ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Φωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιωργος Α

    Αναρωτιέται κανείς τι θέλουν οι κύριοι αυτοί στο ειρηνοδικείο;;
    Τόσα χρόνια που ήταν και ποιες πολιτικές εξ-ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ;;
    Εμπαιγμός ή πολιτική αλητεία;;

    Σοβαρότης μηδέν

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet