ΚΟΙΠΑΠ: Κι άλλα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ
Κοινωνία

ΚΟΙΠΑΠ: Κι άλλα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ΚΟΙΠΑΠ ενημερώνει τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην πρόσκληση με αρ. πρωτ. 5122/23-5-207 που εξέδωσε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε.για το σχολικό έτος 2017-2018 (Δράση: Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής) και οι οποίοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τούς χορηγηθεί voucher στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher» με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτής της ηλεκτρονικής αίτησης είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 24:00.

Ο κάθε υποψήφιος κατά την υποβολή της αίτησης – δήλωσης για τη χορήγηση voucher είναι απαραίτητο να έχει την έγγραφη βεβαίωση του φορέα, στην οποία βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση στον συγκεκριμένο φορέα/δομή, όπου θα αναφέρεται και η ανάλογη ηλικία του παιδιού, κατηγορία θέσης. Η βεβαίωση αυτή θα συνυποβληθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την εγγραφή του παιδιού.

Από την πλευρά της η ΕΕΤΑΑ με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψηφίους, σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού, όπως αυτός θα διαμορφωθεί.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη: «Με πολλή αγάπη περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο να υποδεχτούμε και άλλους μικρούς λιλιπούτειους στους δημοτικούς παιδικούς μας σταθμούς για να γιορτάζουμε μαζί τους καθ΄ όλη τη διάρκεια και αυτής της σχολικής σεζόν τα πρώτα τους βήματα στη ζωή με γνώση και ατέλειωτο δημιουργικό παιχνίδι. Η αγκαλιά του ΚΟΙΠΑΠ και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς για να συζητήσουν μαζί μας κάθε τι που τους απασχολεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet