Βράβευση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών & Βαρηκόων
Αθλητισμός

Βράβευση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών & Βαρηκόων

Εκδήλωση με κεντρικό θέμα τη βράβευση της Χρυσής Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών & Βαρηκόων διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΑΠ για να τιμήσει τη δυναμική παρουσία των Ελληνίδων καλαθοσφαιριστριών στον παγκόσμιο μπασκετικό χώρο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, στις 12:30 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Κοντόπευκου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τέσσερις σύλλογοι που αναπτύσσουν το μπάσκετ γυναικών στις υποδομές τους και συγκεκριμένα:

  •  ο Παναθηναϊκός Α.Ο.
  • ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας
  • ο Κρόνος Γέρακα και
  • ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής

μαζί με κορίτσια από σχολεία της Αγίας Παρασκευής που αγαπούν το μπάσκετ, θα συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό ατομικής δεξιοτεχνίας, καθώς και σε παιχνίδια αντίληψης, αναδεικνύοντας την αθλητική τους ικανότητα και την ευστροφία τους, σε συνδυασμό με την αγάπη για το παιχνίδι και τη φιλική και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραστούν οι μαθητές/τριες , οι γονείς τους και οι διδάσκοντες του Γυμνασίου – Λυκείου Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Εθνική Ομάδα Γυναικών Κωφών θα βραβευθεί από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet