Τ. Μαυρίδης: Η ολοκλήρωση του κλειστού στη Λυκόβρυση προχωρά ως αυτόνομο έργο
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: Η ολοκλήρωση του κλειστού στη Λυκόβρυση προχωρά ως αυτόνομο έργο

«Πάγια δέσμευση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ήταν και είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών και η προώθηση και κατασκευή του ημιτελούς γυμναστηρίου Λυκόβρυσης. Από τον στόχο αυτό, που αποτελεί και προεκλογική δέσμευση διατυπωμένη στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, ουδέποτε παρέκλινε η διοίκηση Μαυρίδη» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, στην οποία ουσιαστικά δίνεται απάντηση την πρόσφατη παρέμβαση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Οι εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα εκτίθενται, διά στόματος του δημάρχου, ως εξής: «Σε συνεργατικό πνεύμα με την Περιφέρεια Αττικής, που αποδέχτηκε το αίτημά μας και ταυτόχρονα το σχετικό αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης, δρομολογείται η κατασκευή του ημιτελούς κλειστού γηπέδου Λυκόβρυσης, προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ, με την ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής να έχει ετοιμαστεί από τον Δήμο μας και να έχει ήδη υποβληθεί στην Περιφέρεια».

Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται ως «προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και υποκατάστασή της με σενάρια που μόνο μικροπολιτικούς λόγους ελλοχεύουν» τα όσα τελευταίως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι η δημοτική Αρχή συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της και «επαναλαμβάνει προς όλους όσοι και όσες επιχειρούν να σπιλώσουν τις προσπάθειες και τις δράσεις της ότι μόνο λόγους μικροπολιτικής εξυπηρετεί κάθε δημόσια ανακοίνωση αιρετού, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη της την επίσημη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη δημόσια ενημέρωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ξεκαθάρισε, για πολλοστή φορά, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι στόχος της διοίκησης είναι η ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού γηπέδου Λυκόβρυσης στον χώρο που εδράζεται, ως αυτοτελές έργο και χωρίς καμία διασύνδεσή του με οποιαδήποτε άλλο έργο.

Σημειώνεται τέλος, σε ό,τι αφορά στα πράσινα απορρίμματα ότι η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει θέσει επί τάπητος και εξετάζει ενδελεχώς το ζήτημα εξυπηρέτησης των αναγκών του Δήμου. «Είναι ξεκάθαρο και σαφές ότι θα προάγει τη βέλτιστη λύση προς όφελος του Δήμου και των πολιτών του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet