Στη Μεσόγειο… ταξίδεψαν οι φίλοι των «Μενανδρείων»
Πολιτισμός

Στη Μεσόγειο… ταξίδεψαν οι φίλοι των «Μενανδρείων»

Συναυλία με τίτλο «Μες τη Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια».

Ο Δημήτρης Κίκλης, με το ταλέντο του ως ένας από τους πλέον υποσχόμενους νέους τραγουδοποιούς της γενιάς του, μαζί με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Πένυ Ξενάκη, καθώς και οι ταλαντούχες νέες ερμηνεύτριες Αιμιλία Κίκλη και Κατερίνα Χούπη, ταξίδεψαν το κοινό μουσικά σε παλιές γνωστές μελωδίες των Edith Piaf, Sergio Endrigo, Dalida, κ.ά., αλλά και στα αγαπημένα τραγούδια πολλών γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Εκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέα Κουρέπη, πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας τη γνωστή επιτυχία του Sergio Endrigo «Canzone per te».

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος προλόγισε τη συναυλία, η αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και η αντιπρόεδρος Ντέμη Αγαπάκη, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, η κοινοτική σύμβουλος Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου και Ρόζα Κουτσούκου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet