Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο της Μεταμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου έως το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εισόδου του κόμβου Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Λαμία προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τις ώρες από 23:00 έως τις 8:00 της επομένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας τα οχήματα θα εισέρχονται στην Αττική Οδό από τα διόδια του κόμβου Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο της Λ. Δημοκρατίας και θα αναστρέφουν επανεισερχόμενα από τα διόδια Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο χωρίς την καταβολή αντιτίμου διοδίων.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet