Διαδημοτική μουσική βραδιά Μικτών Χορωδιών από τον ΣΒΑΠ & τον Δήμο Παλλήνης
Αυτοδιοίκηση

Διαδημοτική μουσική βραδιά Μικτών Χορωδιών από τον ΣΒΑΠ & τον Δήμο Παλλήνης

Συνεχίζοντας, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, τις Διαδημοτικές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Εν Άστει», ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, διοργανώνουν μουσική εκδήλωση Μικτών Χορωδιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Παλλήνης «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης», την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου, Γέρακας) και υπόσχεται μια βραδιά με πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτη μελωδίες με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μικτές χορωδίες των Δήμων Παπάγου – Χολαργού, Γαλατσίου, Μεταμόρφωσης και Παλλήνης.

Σκοπός των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του ΣΒΑΠ είναι, όπως ενημερώνει ο ίδιος ο Σύνδεσμος, η ενδυνάμωση και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δήμων – μελών του και η ανάδειξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων τους σε διαδημοτικό επίπεδο, χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet