Στα εγκαίνια νέου διαγνωστικού κέντρου στην Πεύκη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στα εγκαίνια νέου διαγνωστικού κέντρου στην Πεύκη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στα εγκαίνια του νέου διαγνωστικού εργαστηρίου του Ομίλου Υγείας Βιοιατρική στην Πεύκη παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Τη νέα επενδυτική προσπάθεια του Ομίλου χαιρέτισε η κα Πατούλη σημειώνοντας ότι «πρόκειται για μια ακόμη σημαντική αναπτυξιακή πρωτοβουλία στον τομέα της υγείας από τον πρόεδρο του Ομίλου Βιοιατρική, κ. Ευάγγελο Σπανό. Μια νέα μονάδα υγείας στον τόπο μας, άρτια επανδρωμένη με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές διαγνωστικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και σεβασμού προς τους πολίτες της Λυκόβρυσης, της Πεύκης, αλλά και των ευρύτερων περιοχών» τόνισε με έμφαση. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος επεσήμανε, παράλληλα, «τη σπουδαιότητα της επένδυσης στις μέρες μας και ιδιαίτερα το γεγονός ότι η νέα διαγνωστική μονάδα θα φιλοξενείται στον Δήμο μας, ενισχύοντας έτσι το αναπτυξιακό προφίλ των πόλεων μας αλλά και πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες επιλογών που θα έχουν οι συμπολίτες μας στον χώρο των προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας», συμπλήρωσε.

«Μέσα σε κλίμα», σημειώνεται σε ανακοίνωση της δημοτικής συμβούλου, «φιλικό και ανοιχτού εποικοδομητικού διαλόγου που ανέπτυξε η ίδια με φορείς του ιατρικού χώρου, εκπροσώπους εταιρειών, επιστήμονες, αλλά και συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μίλησε για την ανάγκη να θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, την προσφορά καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές πληθυσμιακές ομάδες». Όπως ανέφερε η κα Πατούλη: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει μοχλός προσέλκυσης τέτοιου είδους επενδύσεων, αλλά και συνεργατικός ισότιμος εταίρος, σε ένα αμοιβαίο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών που στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο σεβασμός του Ανθρώπου. Ο Δήμος -ως φορέας κοινωνικής προσφοράς και αναπτυξιακής δημιουργικότητας- που οφείλουμε να οραματιζόμαστε για τα επόμενα χρόνια, μπορεί να παίξει ουσιαστικό και συνθετικό ρόλο ανάμεσα στην επιχειρηματικότητα και την προώθηση προγραμμάτων υγείας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη».

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των εγκαινίων του διαγνωστικού κέντρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet