Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις δράσεις & τα προγράμματα των ΚΕΠ Υγείας
Αυτοδιοίκηση

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις δράσεις & τα προγράμματα των ΚΕΠ Υγείας

Παρουσία 32 εκπροσώπων αιρετών και υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών από 15 Δήμους της Αττικής, την Τετάρτη 27 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από την Κεντρική Δομή των ΚΕΠ Υγείας και στελέχη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις δράσεις και τα προγράμματα των ΚΕΠ Υγείας για το 2017 και 2018 με αναλυτική παρουσίαση.

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου Αττικής, Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίας Βαρβάρας, Ωρωπού,  Μαραθώνα, Περιστερίου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Μεταμόρφωσης, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης.

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τον σχεδιασμό των δράσεων: Πρόληψη κατά της Κατάθλιψης, Αγωγή Υγείας για την εφηβική ηλικία, Αγωγή Υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα, Πρόγραμμα πρόληψης Καρδιαγγειακού Κινδύνου, Πρόληψη κατά του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το «παρών» στα εκπαιδευτικά σεμινάρια έδωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ελλείψει της ουσιαστικής παρέμβασης και σχεδιασμού εκ μέρους της πολιτείας, καλείται η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Πρόληψη των πολιτών μέσα από την έγκαιρη διάγνωση και τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν ο κ. Διαμαντής, αντιδήμαρχος Αλίμου, η κα Πάσχου, αντιδήμαρχος Καλλιθέας, η κα Λέκκα, πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Γιαννάκης, δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet