Δυναμική αρχή για το Cine ΑΡΓΩ με το «Blade Runner»
Πολιτισμός

Δυναμική αρχή για το Cine ΑΡΓΩ με το «Blade Runner»

Επιστροφή στην πολιτιστική ζωή του Χαλανδρίου για το Cine ΑΡΓΩ, που υπόσχεται και φέτος να προσφέρει πολλές Πέμπτες κινηματογραφικής μαγείας!

Σύσσωμη η ομάδα του συνεχίζει για τρίτη πλήρη περίοδο το εγχείρημα αγαπήθηκε και καθιερώθηκε από το κοινό. Έτσι, το Cine ΑΡΓΩ καλεί και φέτος τους φίλους του να ταξιδέψουν παρέα στις κινηματογραφικές «θάλασσες» των ταινιών του προγράμματος προβολών του.

Και η αρχή γίνεται δυναμικά, όπως αναφέρει, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων).

Η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται ως η μεγαλύτερη για την τρέχουσα κινηματογραφική περίοδο, κι αυτό γιατί σηματοδοτεί την παγκόσμια πρώτη για το πιο πολυαναμενόμενο σίκουελ της τελευταίας 15ετίας, του «Blade Runner».

Σε πλήρη ταύτιση λοιπόν με την επικαιρότητα, το Cine ΑΡΓΩ παρουσιάζει, στην τελική final cut έκδοσή του, το αριστουργηματικό sci-fi έπος του Ridley Scott, βασισμένο πάνω ίσως στο πλέονξ επιδραστικό διήγημα επιστημονικής φαντασίας του Philip K. Dick «Do androids dream of electric sheep?».

«Blade Runner» (Ομάδες εξόντωσης)

Παραγωγή: ΗΠΑ, Χονγκ-Κονγκ, ΜΒρετανία – 1982
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Σενάριο: Hampton Fancher, David Peoples (ιστορία), Philip K. Dick (βιβλίο)
Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Daryl Hannah, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, William Sanderson, Joanna Cassidy
Μουσική: Βαγγέλης Παπαθανασίου (Vangelis)
Φωτογραφία: Jordan Cronenwerth
Διάρκεια: 117′

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet