Θεατρική ομάδα για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών από τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ»
Κοινωνία

Θεατρική ομάδα για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών από τον Σύλλογο «ΑΡΓΩ»

Θεατρική ομάδα για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ».

Σκοπός του Συλλόγου είναι τα παιδιά να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τη θεατρική πράξη, να γνωρίσουν τις ειδικότητες του θεάτρου και τη διαδικασία παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης, να κατανοήσουν τη λειτουργία του κειμένου ως θεατρικό εργαλείο, να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν και να γευτούν τη χαρά της δημιουργίας μέσα από την ομαδική δουλειά.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα γίνουν, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, μαθήματα θεατρικού αυτοσχεδιασμού, ασκήσεις για την ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωσης, της σωματικής και φωνητικής έκφρασης και την καλλιέργεια της ομαδικότητας και της συνεργασίας και όλα αυτά σε ένα κλίμα παιχνιδιού, χαράς  και διασκέδασης.

Οι μαθητές του εργαστηρίου, στο τέλος θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με τη μορφή μιας θεατρικής παράστασης ή performance ανοιχτής για το κοινό.

Εμψυχώτρια της ομάδας είναι η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ιωάννα Μπακαλάκου, με πείρα στο παιδικό θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στις 16:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 και Καραολή Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 6977 442513 ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet