H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια της εταιρείας «New Optical Solutions» στην Πεύκη
Επιχειρήσεις – Αγορά

H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια της εταιρείας «New Optical Solutions» στην Πεύκη

Στα εγκαίνια της «New Optical Solutions», στην Πεύκη, παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων κι εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του οφθαλμολογικού ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων διοργάνωσε μια πολυπληθή εκδήλωση, δηλώνοντας συμβολικά την έναρξη των εργασιών της, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της διεθνούς και ελληνικής οφθαλμολογικής κοινότητας.

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο της εταιρείας, Γ. Γεωργίου και τα στελέχη της για την επιχειρηματική τους επένδυση στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τονίζοντας τα εξής:

«Αποτελεί θετική είδηση η συνεχής επιχειρηματική δραστηριοποίηση εταιρειών στον Δήμο μας και από πλευράς μου χαιρετίζω το νέο ξεκίνημα της New Optical Solutions στην Πεύκη. Μέσα στην οικονομική δυσχέρεια των ημερών, η αναπτυξιακή φιλοσοφία επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση δίνει ώθηση και προοπτικές στην τόνωση της τοπικής εμπορικότητας και στην αγορά εργασίας».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet