Οι νέοι της Νέας Ιωνίας… δημιουργούν
Κοινωνία

Οι νέοι της Νέας Ιωνίας… δημιουργούν

Συναυλίες από νεανικά ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2017 στη Νέα Ιωνία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού» που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου.

Οι νέοι της πόλης δημιουργούν… Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Νέας Ιωνίας παρουσιάζουν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων.

Συμμετέχει το rock συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα».

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ιδιαιτέρως φέτος έχει ως στόχο να αναδείξει στοχευμένα μεταξύ άλλων τη νεανική έκφραση σε όλες τις μορφές της, με πρωταγωνιστές τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας.

Στην κατεύθυνση αυτή λοιπόν εντάσσονται  και οι τριήμερες εκδηλώσεις με κεντρικό θεματικό άξονα «Οι νέοι της πόλης δημιουργούν».

Κατά τη διάρκειά τους μαθήτριες και μαθητές των σχολείων της Διεύθυνσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας θα παρουσιάσουν καινοτόμα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στη Νέα Ιωνία. Επίσης, θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι για τις διακρίσεις μαθητριών και μαθητών σε διάφορους τομείς (αθλητισμός, λογοτεχνία κ.λπ.).

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιούνται συναυλίες στον πεζόδρομο της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, από τα νεανικά ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα: «SKAGS» και «KOPPA» την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, «UNFIT FOR DUTY» και «AATMA» το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 «BLUEBERRY JAM» και το δημοφιλές συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα».

Τόπος διοργάνωσης: Συνεδριακό Κέντρο Δήμου
(Πατριάρχου Ιωακείμ 4)

Έναρξη παρουσιάσεων: 6:00 μ.μ.
Έναρξη συναυλιών: 8:30 μ.μ

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόγραμμα παρουσίασης σχολικών δραστηριοτήτων 6, 7 & 8 Οκτωβρίου:

Πρόγραμμα Παρασκευής 6 Οκτωβρίου
Πρόγραμμα Σαββάτου 7 Οκτωβρίου
Πρόγραμμα Κυριακής 8 Οκτωβρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet