Ο Νίκος Χιωτάκης κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τις εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς
Πρόσωπα

Ο Νίκος Χιωτάκης κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τις εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς

Κλειστά κρατά προς τον παρόν τα χαρτιά του αναφορικά με το εάν θα κατέβει ή όχι ως υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στον Δήμο Κηφισιάς ο Νίκος Χιωτάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM», ο τέως δήμαρχος Κηφισιάς είπε ότι την απόφασή του θα τη λάβει στο τέλος του 2018. «Είναι νωρίς ακόμα… θα εξαρτηθεί από το γενικότερο πλαίσιο των εκλογών και τον εκλογικό νόμο, εάν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Θα τα ζυγίσουμε όλα όταν θα έρθει η ώρα, τον Δεκέμβριο του 2018», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης.

Πάντως, το γεγονός ότι αναβάλλει τη λήψη της απόφασης για την κάθοδό του ή όχι στις εκλογές για το τέλος της επόμενης χρονιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει την αυτοδιοικητική… φόρμα του, αφού ο Ν. Χιωτάκης, ως μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), αλλά και πρόεδρος της εταιρείας Πληροφόρηση – Ενημέρωση – Τοπική Ανάπτυξη (ΠΕΤΑ Α.Ε.), ασχολείται καθημερινά και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, κάτι που του δίνει… πόντους και  σε τοπικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, ο κ. Χιωτάκης φρόντισε ν’ αφήσει και αιχμές κατά της νυν διοίκησης του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, λέγοντας ότι η παρούσα δημοτική Αρχή θα έπρεπε να είχε επιταχύνει περισσότερο, καθώς παρέλαβε έναν εύρωστο οικονομικά Δήμο. «Κρίνεται καθημερινά από τους πολίτες για όσα κάνει ή δεν κάνει η δημοτική Αρχή», τόνισε με νόημα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet