Βραβεύθηκε από τα Best City Awards η… περιπέτεια της κας Χάρτινης
Κοινωνία

Βραβεύθηκε από τα Best City Awards η… περιπέτεια της κας Χάρτινης

O Δήμος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε για το παραμύθι για την ανακύκλωση «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» στα «Best City Awards», τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν Δήμοι από όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απονεμήθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής το αργυρό (silver) βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις ενθάρρυνσης-ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση με τηλε-εκπαίδευση». «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» δημιουργήθηκε από  τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης.

Στην τελετή απονομής, στην οποία παραβρέθηκαν δήμαρχοι απ όλη την Ελλάδα, αυτοδιοικητικά στελέχη, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, συμμετείχαν, από πλευράς Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Στ. Παναγόπουλος, η προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας, Κ. Καπετανάκη, και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Δ. Πιτταρά. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ι. Σιδέρης, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί για λόγους πέραν της θελήσεώς του.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίνει συγχαρητήρια σε όλους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος που, όπως τονίζει, «δίνουν την καθημερινή μάχη για μια καθαρή, φιλική και βιώσιμη Αγία Παρασκευή».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είχε βραβευτεί και το 2016 στα «Best City Awards» για το Κινητό Πράσινο Σημείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet