Γυμνάσιο… παραμένει το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Γυμνάσιο… παραμένει το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλοιωθεί η λειτουργία του και ότι το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει Γυμνάσιο πήρε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Θανάση Φαλούκα.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Φαλούκα στον χώρο του διαδημοτικού Γυμνασίου, παρουσία του διευθυντή του Γιώργου Κεραμάρη, δίνοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «συνέχεια στις ενέργειες της δημοτικής Αρχής για να εξασφαλισθεί η ομαλή σχολική χρονιά, αλλά και το μέλλον του σχολείου, μετά τη μονομερή απόφαση του Δήμου Μεταμόρφωσης να στεγάσει εντός του Γυμνασίου δύο τάξεις Λυκείου».

Ο κ. Νίκος Μπάμπαλος ζήτησε από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να διασαφηνιστεί προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι η φιλοξενία των τάξεων λυκείου θα είναι αυστηρά προσωρινή και ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην υποβαθμισθεί το μάθημα στις τάξεις του γυμνασίου. Απαντώντας ο κ. Φαλούκας τόνισε, σύμφωνα με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, ότι δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη να μονιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση, αναφέροντας ότι το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει σε λειτουργία Γυμνασίου και στο μέλλον. «Δεν έχουμε προτείνει και ούτε πρόκειται να προτείνουμε καμία αλλαγή στον χαρακτήρα του σχολείου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαλούκας.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα προγραμματιστεί σχετική τριμερής συνάντηση ανάμεσα στη διεύθυνσή του, τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος υπενθύμισε στον κ. Φαλούκα και στον γυμνασιάρχη ότι «ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι πάντα πρόθυμος να βοηθάει σε κάθε ανάγκη του σχολείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet