Β. Κόκκαλης: Σταματήστε τη δαιμονοποίηση κάθε επωφελούς συνεργασίας κ. Μαγιάκη
Ποιότητα Ζωής

Β. Κόκκαλης: Σταματήστε τη δαιμονοποίηση κάθε επωφελούς συνεργασίας κ. Μαγιάκη

«Ας σταματήσει επιτέλους η δαιμονοποίηση κάθε επωφελούς συνεργασίας για το όφελος των δημοτών και της πόλης μας» τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο «Ενότητα Ανατροπή: Σε εφαρμογή η ιδιωτικοποίηση στη διαχείριση των απορριμμάτων».

Συγκεκριμένα, και σχετικά με την ανάθεση καμπάνιας προώθησης της ανακύκλωσης σε σχολεία του Δήμου σε ιδιωτική εταιρεία, ο αντιδήμαρχος επισημαίνει τα εξής:

Για άλλη μια φορά ο κ. Μαγιάκης αποδεικνύεται ότι, εκτός από απαξιωτικός κάθε εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου, διαθέτει και μεγάλη φαντασία.

Βαπτίζει ιδιωτικοποίηση ένα σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέματα ανακύκλωσης από μία εταιρεία ηγέτη διεθνώς στην αγορά ανακύκλωσης.

Βαπτίζει ιδιωτικοποίηση μία συνεργασία της οποίας την πλήρη ευθύνη και εποπτεία έχει αποκλειστικά ο Δήμος.

Βαπτίζει ιδιωτικοποίηση μία δράση που με μηδενικό κόστος για τους δημότες μας προσφέρουμε πολλαπλά οφέλη στην πόλη μας:

  • Εκπαιδεύουμε τους νέους μας μέσα από τη βιωματική εμπειρία.
  • Μειώνουμε τον όγκο των απορριμμάτων μας με οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος για την πόλη μας.
  • Προστατεύουμε τη δημόσια Υγεία και το περιβάλλον από την ανεξέλεγκτη, άναρχη και επικίνδυνη αποσυναρμολόγηση των ρυπογόνων συσκευών.

Εάν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας, η στόχευση πρέπει να είναι οι σχολικές ηλικίες μέσα από βιωματικές δράσεις όπως αυτή. Αυτό ο κ. Μαγιάκης, φαίνεται να δυσκολεύεται να το αντιληφθεί.

Τον βλέπουμε να κλείνει τα μάτια στο συμφέρον της πόλης και να επιλέγει τον ρόλο του χειροκροτητή πότε του ΣΥΡΙΖΑ πότε της ΛΑΕ. Παραδομένος στον κομματικό του εγκλωβισμό, εμφανίζεται ανεπαρκής να στηρίξει τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα.

Θα συνιστούσαμε στον κύριο Μαγιάκη να πάψει να μας μπερδεύει με τους συντρόφους του και να κοιτάξει χωρίς παραμορφωτικούς φακούς το συμφέρον της πόλης και των Μαρουσιωτών.

Επιτέλους κάποια στιγμή ας αντιληφθούν εκείνοι που βάζουν τον μικροκομματισμό πάνω από το όφελος του συνόλου πως μόνο μέσα από τη σύνθεση, την ενότητα και τη συνεργασία όλων μας, μπορεί η χώρα να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet