Μ. Πατούλη: Ηγετικές προσωπικότητες δίνουν το παράδειγμα στις μελλοντικές γενιές
Αυτοδιοίκηση

Μ. Πατούλη: Ηγετικές προσωπικότητες δίνουν το παράδειγμα στις μελλοντικές γενιές

Στο 21ο ετήσιο παγκόσμιο συμπόσιο και στην απονομή βραβείων «Θεάς Αρτέμιδος» του Ευρωαμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC) παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Εκπροσωπώντας τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων η κα Πατούλη είχε την τιμή να συνομιλήσει με την κα Λούλα Λόη-Αλαφογιάννη, πρόεδρο και ιδρύτρια του Ευρωαμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών, με εκπροσώπους φορέων παγκόσμιας εμβέλειας, που διακρίνονται στους τομείς ενασχόλησής τους και καθώς και να συμμετέχει στις θεσμοθετημένες βραβεύσεις προσωπικοτήτων οι οποίες έχουν διακριθεί για το επιχειρηματικό και κοινωνικό τους έργο.

Με αφορμή την παρουσία της στην ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση, η κα Πατούλη τονίζει τα εξής:

«Είναι σημαντικό στις ημέρες μας διεθνείς οργανισμοί όπως το Ευρωαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC) να συμβάλουν στην ενίσχυση της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αναδεικνύοντας το πολύπλευρο κοινωνικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό τους έργο. Η αριστεία είναι ο δρόμος που οδηγεί στο Αύριο και αποτελεί φωτεινό το παράδειγμα για τη σφυρηλάτηση των μελλοντικών γενιών. Στο πλαίσιο αυτό, ηγετικές προσωπικότητες δίνουν το παράδειγμα στη γεφύρωση εθνών και πολιτισμών, αλλά και στην ανάπτυξη των κοινωνιών με καινοτόμα, ανθρώπινα και υγιή αντανακλαστικά».

Το 21ο ετήσιο συμπόσιο και οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τελούσαν υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Το «παρών» έδωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

 

 

 

Την παρουσίαση της τελετής επιμελήθηκε η κα Έμη Λιβανίου, ενώ την ερμηνεία Εθνικών Ύμνων έκανε ο tενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet