Πεζοναύτης «έκλεψε» φορτηγάκι για να βοηθήσει δεκάδες τραυματίες
Κόσμος

Πεζοναύτης «έκλεψε» φορτηγάκι για να βοηθήσει δεκάδες τραυματίες

Συγκινεί η ιστορία του 29χρονου πεζοναύτη Τέιλορ Γουίνστον, ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά δεκάδων τραυματιών από την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας.

Ο 29χρονος λοιπόν, είδε ένα φορτηγάκι με τα κλειδιά πάνω στην μηχανή και αποφάσισε να το κλέψει ή για την ακρίβεια να το δανειστεί.

Τρεις μέρες μετά τη φονική επίθεση, ο Γουίνστον έλαβε μήνυμα στο κινητό του, το οποίο έλεγε: «Γεια σου Τέιλορ, μου είπαν ότι μπορεί να έχεις τα κλειδιά από το φορτηγάκι. Το μόνο που θέλω είναι τα κλειδιά. Έκτος από αυτό όλα είναι μέλι… γάλα μεταξύ μας. Πώς είναι η κατάσταση του ανθρώπου που μετέφερες;».

Ο Τέιλορ απάντησε: «Τα έχω. Πότε θέλεις να συναντηθούμε; Είμαι στο Μόντε Κάρλο. Μετέφερα περίπου 30 τραυματίες. Το φορτηγάκι σου ήταν πολύ σημαντικό για να σωθούν οι ζωές τους. Δεν ξέρω αν τα κατάφεραν. Συγγνώμη για την κίνησή μου αυτή και το αίμα. Σου έχω φυλάξει επίσης το κουτί με τα εργαλεία. Το έβγαλα για να χωράει περισσότερο κόσμο, αλλά το ξανάβαλα μετά την τρίτη διαδρομή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet