Καθήλωσε το κοινό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο «Αρχοντοχωριάτης»
Πολιτισμός

Καθήλωσε το κοινό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο «Αρχοντοχωριάτης»

Καθήλωσε το θεατρόφιλο κοινό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η κωμωδία του Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης» που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από τη Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας».

Η παράσταση ανέβηκε σε συνεργασία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς και η είσοδος ήταν ελεύθερη.

«Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ στηρίζουν τις διαδημοτικές συνεργασίες και την ανταλλαγή ποιοτικού πολιτισμικού περιεχομένου», τόνισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλη τη θεατρική ομάδα, αλλά και στον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, που συμμετείχε στη θεατρική παράσταση σε ρόλο ηθοποιού. Όπως επεσήμανε ο κ. Τ. Μαυρίδης: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς στην εποχή της μακράς οικονομικής δυσκολίας στη χώρα να ενισχύουμε την πολιτισμική συνεργασία και να προσφέρουμε το αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών στη ψυχική ανάταση και διασκέδαση των πολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε θέσει επί χάρτου μία σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση του Πολιτισμού και των ευγενών Αρχών που φύσει απορρέουν, με στόχο όχι μόνο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της ομαλότητας στη δύσκολη καθημερινότητα της οικονομικής κρίσης, αλλά την ψυχική ευεξία και την παροχή μηνυμάτων στην κοινωνία μας που εντείνουν τη συνεκτικότητα, την αλληλεγγύη, την αλληλοσυμπαράσταση, την ενότητα που πρεσβεύουμε ως δημοτική Αρχή και εργαζόμαστε γι΄ αυτή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τόνισε: «Συνεχίζοντας τις διαδημοτικές συνεργασίες είχαμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούμε χθες βράδυ (9 Οκτωβρίου) στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την παράσταση του Μολιέρου “Αρχοντοχωριάτης” από τη θεατρική ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς. Ανανεώσαμε την υπόσχεση για τη συνέχιση πολιτιστικών ανταλλαγών που προάγουν τις μεταξύ μας συνεργασίες προς όφελος των συμπολιτών μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην παράσταση συμμετείχε ως ηθοποιός ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet