Στις αρχές του 2018 η εγκατάσταση της ΕΛΤΑ Courier στην Αγία Παρασκευή
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στις αρχές του 2018 η εγκατάσταση της ΕΛΤΑ Courier στην Αγία Παρασκευή

Για την επικείμενη μετεγκατάσταση της μεγάλης εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier από τον Νέο Κόσμο στην Αγία Παρασκευή ενημέρωσαν τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο, ο πρόεδρος, Αντώνης Φειδοπιάστης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Αποστολάκος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Την είδηση της μετεγκατάστασης είχε αναγγείλει ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, σε συνέντευξή του στο «Ε» σημειώνοντας: «Πάμε σε ένα μεγαλύτερο κτήριο, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, που έχει σχεδόν διπλάσια έκταση από το υφιστάμενο, καθώς θα πρέπει να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες μας. Εκεί θα είναι πλέον το νέο “στρατηγείο” της επιχείρησης, μαζί με τις νέες διευθύνσεις που θα έχουμε».

Μακέτα του κτηρίου των νέων γραφείων της ΕΛΤΑ Courier στην Αγία Παρασκευή

Το νέο κτήριο των ΕΛΤΑ Courier, που θα φιλοξενήσει τους 140 εργαζόμενους της εταιρείας, βρίσκεται επί της Λεωφ. Μεσογείων, αρ. 395. Ο σχεδιασμός των χώρων του κτηρίου έγινε με βάση την άμεση προοπτική ο αριθμός των εργαζομένων να αυξηθεί στους 178 την επόμενη χρονιά, ενώ οι εργασίες διαμόρφωσής τους ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στις αρχές του 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet