Ένα διαφορετικό απόγευμα στο Μαρούσι με αθλητικές επιδείξεις Πυγμαχίας
Αθλητισμός

Ένα διαφορετικό απόγευμα στο Μαρούσι με αθλητικές επιδείξεις Πυγμαχίας

Ένα διαφορετικό αθλητικό απόγευμα διοργανώθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι με αθλητικές επιδείξεις από τον Αθλητικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου – Hellenic Wushu Federation, καθώς και χορευτικές επιδείξεις από τη Σχολή Χορού DanceNikol.

Τις επιδείξεις οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου υπό το βλέμμα του προέδρου της, Νικόλαου Πέππα, και το Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι: «Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν στόχο την ανάδειξη και την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη μας σε συνδυασμό πάντα με την κοινωνική ευαισθησία αφού από τη συλλογή τροφίμων ωφελούνται ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου – Hellenic Wushu Federation, Λαμπρό Σταμούλη, για την επιτυχημένη συνεχή χρονική συνεργασία, και τον ομοσπονδιακό προπονητή των Κινεζικών Τεχνών Πύργου, Γρήγορη Σταματόπουλο, για την τιμή που έκανε στην ΚΕΔΑ ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή του να ταξιδέψει αυθημερόν με τον Σύλλογο του για να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των αθλητικών επιδείξεων του BE ACTIVE στο Μαρούσι, όπως και τους ομοσπονδιακούς  προπονητές  κ.κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου και Απόστολο Τσεβά που συμμετείχαν στηρίζοντας τη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή αθλητική δράση.

Το ξεχωριστό αθλητικό απόγευμα επιμελήθηκε η συνεργάτης του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και συνεργάτης στο #BeActiveHellas από την αρχή του προγράμματος, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Χριστίνα Γαλανοπούλου που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «πάντα προσπαθεί να στηρίζει αθλητικές δραστηριότητες με κοινωνικές δράσεις».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο προϊστάμενος Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Πολιτικών, Ολυμπιακών Θεμάτων, Αθλητικής και Πολιτιστικής Προβολής Εθνικός Συντονιστής N.C.B. #BEACTIVE, Διονύσιος Καρακάσης, ο οποίος και τιμήθηκε για τη συνεργασία του με την ΚΕΔΑ από τον κ. Πεππα, η δημοσιογράφος -υπεύθυνη Social Media του Be Active, Δώρα Αλεξανδροπούλου, η οποία και κάλυψε δημοσιογραφικά όλη την εκδήλωση. Ο πρώην πρωταθλητής του Tae Kwon Do Αντώνης Μαυρίδης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η εκπρόσωπος του Αυτοτελούς Γραφείου Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, Μαίρη Χάντζου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ακόλουθοι σύλλογοι:

  • Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών και Ποδοπτέρισης Μενιδίου.
  • Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σαολίν Γου Κουνγκ, Κουνγκ Φου Σονγκσαν Μελισσιών.
  • Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου.
  • Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet