Φρικτά παράπονα Πανερυθραϊκού για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου
Αθλητισμός

Φρικτά παράπονα Πανερυθραϊκού για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου

Καταγγελίες, με πολύ σκληρή γλώσσα, κατά του διαιτητή του αγώνα Δάφνη Δαφνίου – Πανερυθραϊκός, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, κάνει η ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ο Πανερυθραϊκός κάνει λόγο για «έγκλημα» εις βάρος του και πρόκειται να προσφύγει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), από την οποία ζητεί να «απαλλάξει» το ελληνικό μπάσκετ από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα σημειώνεται:

Η ΚΕΔ να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από διαιτητές που μόνο κακό του κάνουν

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. εκφράζει τα φρικτά του παράπονα για τη διαιτησία του κ. Πλιάκα, ο οποίος απόψε (15/10) διέπραξε διαιτητικό έγκλημα εναντίον της ομάδας μας.

Ο εν λόγω «κύριος» αποφάσισε στην αποψινή αναμέτρηση Δάφνη Δαφνίου – Πανερυθραϊκός, για τη 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, ποιος θα αναδειχθεί νικητής μετά την κόρνα της λήξης, κάτι που αποδεικνύουν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο οι «αποφάσεις» του, ειδικά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του ματς.

Ο «κύριος» Πλιάκας σφύριζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, με αποκορύφωμα τις δύο τραγικές αποφάσεις για παράβαση 3”, αρχικά στον αθλητή μας Γιώργο Δέλλιο, 2 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, κατά την οποία ο παίκτης μας σκοράρει και θα έστελνε την ομάδα μας με 5 πόντους μπροστά σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, και εν συνεχεία στον αθλητή της Δάφνης Δαφνίου Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος δεν μένει απλά 3” εντός ρακέτας, αλλά… 23”, ωστόσο ο «κύριος» Πλιάκας αποφάσισε να μην υποδείξει την παράβαση, με συνέπεια η γηπεδούχος ομάδα να αποκτήσει προβάδισμα 3 πόντων, 17” πριν από τη λήξη (και οι δύο φάσεις, όπως και πολλές ακόμη που ο «κύριος» Πλιάκας εγκληματεί κατά του Πανερυθραϊκού, θα εμπεριέχονται στο βίντεο που θα παραδώσουμε στην ΚΕΔ).

Επειδή, λοιπόν, και οι… τυφλοί είδαν το αποψινό έγκλημα κατά του Πανερυθραϊκού από τον «κύριο» Πλιάκα, οφείλουμε να βροντοφωνάξουμε ότι ο συγκεκριμένος «κύριος» ή ανίκανος είναι ή κάτι άλλο συμβαίνει…

Το βίντεο του αγώνα θα παραδοθεί στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ, στα οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα πράξουν το καθήκον τους και τα καλούμε να απαλλάξουν το ελληνικό μπάσκετ από διαιτητές που δεν… μπορούν (ή κάτι άλλο συμβαίνει…) σαν τον Πλιάκα. Το εθνικό μας άθλημα δεν έχει ανάγκη ανθρώπους που μόνο κακό του προξενούν.

Πλέον, ο «κύριος» Πλιάκας είναι ανεπιθύμητος για τον Πανερυθραϊκό Α.Σ. και καλό θα ήταν να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από την παρουσία του. Και να του θυμίσουμε πως οφείλει να σέβεται ομάδες με ιστορία όπως ο Πανερυθραϊκός, που υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ σε Εθνικό επίπεδο τα τελευταία 15 χρόνια, τη στιγμή που ο «κύριος» Πλιάκας απέδειξε περίτρανα ότι η ενασχόλησή του με τη διαιτησία είτε τυχαία είναι είτε με… μέσον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet