Ο ρόλος των ΟΤΑ στην αντιμετώπιση της φτώχειας αναλύθηκε στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Ο ρόλος των ΟΤΑ στην αντιμετώπιση της φτώχειας αναλύθηκε στη Μεταμόρφωση

Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος των ΟΤΑ στην αντιμετώπιση της φτώχειας», διοργανώθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης, από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη και τη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Μεταμόρφωσης».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Φώτης Παπαδόπουλος.

Εκ μέρους της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής παρευρέθηκε στην εκδήλωση ο κ. Δημήτριος Γουργιώτης, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία των δομών και απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν από εκπροσώπους άλλων δήμων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Τις δράσεις της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης της Μεταμόρφωσης παρουσίασε η πρόεδρος, Νικολέττα Πατέλη. Το φαινόμενο της φτώχειας ανέλυσε η προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης, Μαρία Ντούρου, ενώ τον ρόλο του Κέντρου Κοινότητας και της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών στην τοπική κοινότητα παρουσίασαν τα στελέχη των αντίστοιχων δομών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet