Στη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου
Κοινωνία

Στη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου

Η 3η συνάντηση της Σχολής Γονέων του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιείται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Η Σχολή Γονέων δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ) και συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία της για 3η συνεχόμενη χρονιά.

«Η επιτυχία των προηγούμενων ετών, με την εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπολιτών μας γονέων και το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας και της δουλειάς που έγινε, είναι οδηγός μας και για τη συνέχιση με πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους εκπαιδευτικούς. Οι γονείς αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μας και του ΟΚΠΑ, επειδή καλύπτει μια πραγματική και σημαντική, ιδιαίτερα σήμερα, ανάγκη για εξειδικευμένη συμβουλευτική και για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων στα θέματα των παιδιών και της οικογένειας» δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Στη συνάντηση της Παρασκευής, επίσημη καλεσμένη είναι η γνωστή παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου, η οποία με την εμπειρία και την απήχησή της συνέβαλε στην επιτυχία και των προηγούμενων ετών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Σχολής και των νέων προγραμμάτων που έχουν ενταχθεί.

Όπως τονίζει ο Δήμος, προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, «η παρουσία στη συγκεκριμένη εκδήλωση των γονέων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και φέτος τη Σχολή είναι απαραίτητη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet