«Μοιρασμένα» αποτελέσματα για τις ομάδες των Βορείων στη 2η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών
Αθλητισμός

«Μοιρασμένα» αποτελέσματα για τις ομάδες των Βορείων στη 2η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Μόλις τρία νικηφόρα αποτελέσματα σημειώθηκαν κατά τη 2η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών εκ μέρους των 6 ομάδων του Βορείου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, με νίκη συνέχισε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Με στοιχεία τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση, οι αθλητές του συλλόγου των Βορείων Προαστίων κατάφεραν να φθάσουν σε μια εύκολη νίκη στο γήπεδό τους «Μάρκος Παπαδάκης» απέναντι στον Οιωνό Αθηνών, με σκορ 74-37.

Δεκάλεπτα: 19-6, 40-17, 62-25, 74-37

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σάββας Τεγόπουλος, Δημήτρης Αντωνίου): Γιάννης Κεσσές, Μιχάλης Μουτάφης, Σωτήρης Λέγκας, Σωτήρης Βλαχάκης, Μάριος Καραβοκύρης, Ανδρέας Ζαμπέλης, Λουκάς Σπανίδης, Δημήτρης Καραμπάτσος, Γιώργος Αρνόκουρος, Λάντης Τσιτσιλίδης, Γιώργος Φελέκης, Ορέστης Πλιάκος.

ΑΠΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δήμου): Β. Κεχαγιάς, Κ. Τσιώλης, Β. Αμαργιανός, Ν. Τσέκα, Δ. Καρταλιάς, Σ. Καλύβης, Ε. Καλλίτσας, Δ. Μπιστούνας, Σ. Λαμπρόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Χ. Χρήστου, Θ. Φερρίλης.

Στους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου, η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης επικράτησε, στο κλειστό του Αγίου Θωμά του Πικερμίου με σκορ 68-61, τα Βριλήσσια έχασαν στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου από την τοπική ομάδα με σκορ 57-49, ενώ την ήττα γνώρισε και η Πολιτεία, στο κλειστό της Ηλιούπολης, από τον Μαίανδρο, με σκορ 63-59.

Δείτε στον πίνακα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Δείτε στον πίνακα τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Δείτε στον πίνακα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Στον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα, οι άνδρες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης γνώρισαν την ήττα από τον Εύνικο ΓΑΣ με 61-72, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ.

Ο αγώνας ήταν δυνατός, με εναλλαγές στο σκορ και γρήγορο ρυθμό. Το ξεκίνημα ήταν άστοχο και για τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφωθεί σε 12 – 15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των Βορείων Προαστίων αύξησε την αποτελεσματικότητά της και με 23-17 σκορ έκλεισε το ημίχρονο με 35 – 32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Εύνικος υπερκάλυψε τη διαφορά και με επιμέρους σκορ 8-19 μπήκε στην τέταρτη περίοδο με 43 – 51.

Στην τελευταία περίοδο ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης ανέβασε ξανά την απόδοσή του, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει την διαφορά, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 61-72.

Για τον ίδιο όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να επιβληθεί του Τριφυλλιακού, με σκορ 64-42, στο κλειστό «Ν. Πέρκιζας».

Δείτε στον πίνακα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Δείτε στον πίνακα τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Δείτε στον πίνακα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet