1 νίκη και 5 ήττες για τις ομάδες των Βορείων στην 3η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Αθλητισμός

1 νίκη και 5 ήττες για τις ομάδες των Βορείων στην 3η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών με μόνο 1 από τις 6 ομάδες του Βορείου Τομέα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα να αποσπούν τη νίκη.

Ειδικότερα, στον 1ο όμιλο στο κλειστό της Ν. Ιωνίας η τοπική ομάδα επιβλήθηκε του ΓΑΟ Κουκουβαούνων με σκορ 25-23, ενώ ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Μπόθου από τον Γ.Σ. Περιστερίου, με σκορ 47-30. Χαμένος της αγωνιστικής ήταν και ο Α.Ο. Περισσού, που υπέκυψε απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης, στο κλειστό του Ρουφ, με σκορ 35-25.

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας – ΓΑΟ Κουκουβαούνων 25-23

Οι γυναίκες της Ν. Ιωνία επικράτησαν του αντίστοιχου τμήματος του ΓΑΟ Κουκουβαούνων, με τελικό σκορ 25-23.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε στο γήπεδο με κακή ψυχολογία, λόγω απουσίας τριών βασικών παικτριών. Όμως κατάφερε να κρατήσοει το σκορ χαμηλά και με κατάλληλους χειρισμούς στα τελευταία λεπτά να φύγει με το τρίτο ροζ φύλλο στη 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Ν. Ιωνίας την Τετάρτη 25/10/17, στο κλειστό της Πεύκης, απέναντι στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Η ομάδα των Κουκουβαούνων για την 4η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μεταμόρφωσης την Υπεροχή Εξαρχείων.

Διαιτητής: Αμπελίδης
Δεκάλεπτα: 6-10, 9-16, 17 -18, 25 -23.

Ν. Ιωνία (Κωστόπουλος): Μαβή, Κυδωνιάδη 4, Βασιλείου 3, Τσώμου, Αργύρη, Λαμπρινού 2, Προυσανίδου 2, Βλαχοπούλου, Τσαγκαράκη 2, Πρωτόπαππα, Καρτέρη 12, Τικταμπανίδη.

ΓΑΟΚ (Στάμος): Μουκίδου, Κυριακίδη 6, Θωμαΐδη, Τράγου 3, Μουραφέτη, Σκορδάκη, Μαρτέκα, Δημολιάτη 4, Κιούση, Μιχαλάκη, Τσεβά 10.

Γ.Σ. Περιστερίου – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 47-30

Η γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης έχασε από την αντίστοιχη του Γ.Σ. Περιστερίου με 47-20 για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ.

Η απόδοση της ομάδας των Βορείων Προαστίων στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτή που καθόρισε την εις βάρος της τελική διαφορά και της στέρησε την τρίτη σερί νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-4, 11-8, 13-9, 4-09

Επόμενος αγώνας για τον ΚΑΟΛ, στο κλειστό της Πεύκης (25/10), ώρα 22:00, με την ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας.

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Βαθμολογία 1ου ομίλου (3η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Για τον 2ο όμιλο, ο Αρίων Αμαρουσίου αγωνίστηκε στην 3η αγωνιστική στο κλειστό των Σπάτων απέναντι στην τοπική ομάδα, από την οποία έχασε με το βαρύ σκορ 60-22, ενώ μεγάλη διαφορά ηττήθηκε και το Κολλέγιο Ντερή από τα Εκπ/ρια Κωστέα-Γείτονα, στο Seven Sports Club.

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Βαθμολογία 2ου ομίλου (3η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Η 4η αγωνιστική (25/10) θα φέρει την ομάδα του Αμαρουσίου αντιμέτωπη με τη Δάφνη, στο κλειστό «Μιχ. Μουρούτσος», ενώ στο κλειστό του Κολλεγίου Ντερή θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Νήαρ Ηστ.

Γ’ ΕΣΚΑ Γυναικών – Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet