Επίθεση Δ. Κωστάντου στη Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη για το «People Run 3»
Ποιότητα Ζωής

Επίθεση Δ. Κωστάντου στη Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη για το «People Run 3»

Επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκης.-, Δημήτρης Κωνστάντος, κατά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, εντεταλμένης συμβούλου του τμήματος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και προέδρου το Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Αφορμή της επίθεσης, όπως  αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύμβουλος, στάθηκε η «ιδιοτελής στήριξη της κας Μαρίνας Πατούλη στην εκδήλωση “People Run 3”».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Κωνστάντου:

Η ιδιοτελής εμμονή της κ. Μαρίνας Πατούλη να γράψει στα «παλαιότερα των υποδημάτων της» τις ομόθυμες αποφάσεις του δημάρχου Αμαρουσίου (και συζύγου της) κ. Γιώργου Πατούλη και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, να επέμβει στο αυτοδιοίκητο ενός άλλου Δήμου, καταργώντας το στην πράξη, νομιμοποιώντας ανάλογες συμπεριφορές εναντίον συμφερόντων του Δήμου μας στο μέλλον, υποκινώντας σχολεία και σωματεία Πεύκης και Λυκόβρυσης να λάβουν μέρος στην εκδήλωση (με εισιτήριο) «People Run 3», δυσφημεί τον Δήμο μας και θέτει σε κίνδυνο το αυτοδιοίκητό του.

Η ωμή και αντιθεσμική παρέμβασή της στα «εσωτερικά» ενός άλλου Δήμου, πέρα από καταδικαστέα σε επίπεδο αυτοδιοικητικής δεοντολογίας και αλληλεγγύης, ανοίγει την κερκόπορτα νομιμοποίησης παρεμβάσεων εξωτερικών παραγόντων σε θέματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ας θυμηθούμε το πρόσφατο παράδειγμα παρέμβασης, ώστε το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης να μετατραπεί σε διαδημοτικό, υπερτοπικό Πράσινο Σημείο, με πρωτοβουλία αυτοδιοικητικών παραγόντων εκτός του Δήμου μας. Αυτή την πρακτική που καταγγείλαμε όσοι αγωνιστήκαμε επιτυχώς για την αποτροπή της εξωθεσμικής παρέμβασης στον Δήμο μας, έρχεται η κα Μαρίνα Πατούλη να δικαιώσει με τη δική της επιλογή να ταχθεί αντίθετη με ενεργό τρόπο στην ομόθυμη αντίδραση του δημάρχου Αμαρουσίου και του Δημοτικού Συμβουλίου του όμορου Δήμου.

Επιβεβαιώνεται πλήρως και η πρόσφατη εκτίμησή μας ότι η κα Μαρίνα Πατούλη, μετά τη συνειδητή απαξίωση του «Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού», θεσμού υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, χρησιμοποιεί ως όχημα για τις μικροπολιτικές και ψηφοθηρικές στοχεύσεις της τον Όμιλο Φίλων για την Unesco Βορείων Προαστίων στον οποίο είναι πρόεδρος.

Η ψηφοθηρία, η μικροπολιτική και η προβολή με κάθε τίμημα, μέσο και τρόπο, όπως εκδηλώνονται με εντεινόμενο ρυθμό μετά την ανεξαρτητοποίησή της, αναιρούν στην πράξη το θετικό αποτύπωμα της διοίκησης της κας Μαρίνας Πατούλη στο ΠΕΑΠ μέχρι τα τέλη του 2016. Διχάζει με τις επιλογές της και τις πολιτικές της πρακτικές, όπως φαίνεται και με τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο Δημοτικό Ωδείο.

Ως δημοτική παράταξη, με επίσημες παρεμβάσεις μας, τόσο στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης της 17ης Οκτωβρίου, όσο και με δημόσιες ανακοινώσεις μας, επισημάναμε και αναδείξαμε τις αρνητικές επιπτώσεις της συγκεκριμένης επιλογής της κας Μαρίνας Πατούλη για τα συμφέροντα του Δήμου μας. Αναμένουμε τις τοποθετήσεις και των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων σχετικά.

Περίεργη φυσικά ηχεί και η θεσμική σιωπή του λαλίστατου κατά τα λοιπά, δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στην περιφρούρηση του αυτοδιοίκητου του Δήμου του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet